T
Törölt tag 2822
Guest
Néztem ma egy halom gameplay videót róla a YT-on, nekem kicsit vegyesek az érzéseim azok alapján. Larian csinálja ezt is, de hihetetlenül hasonlít a DOS2-re (ami nem feltétlenül baj), de pont amiben nem hasonlít az nekem nem tetszett. A user interface-t 80%-ban copy paste-olták. Imitt amott vannak kisebb változtatások, de le sem tagadhatná, hogy a DOS2-ből van, főleg a character creation screen. A minimap és a jelölések szintén. A teljes grafika és színvilág szintén ugyanaz, először azt hittem DOS2-s videót nézek. A skill bar kicsit máshogy néz ki. Ezek egyébként nem rossz dolgok, mert a DOS2-ben is jók voltak.
Viszont amikor karakterek interakcióba lépnek egymással és van egy cut scene akkor nekem valami ázsiai mmo érzésem van, nagyon nem tetszik. A karakterek arca és külleme mintha a BDO-ból vagy Terából jött volna. Nem tudom rendesen körülírni, de aki látott már ázsiai tömeg játékot az biztosan tudja. Csak olyan.. fura.. Mintha két külön engine-ű játékot eresztettek volna össze, egy DOS2-t amire ráhúzták a BDO cuki arcú karaktereit.
Szerk.: és nem csak a grafika, de a ruházat, stílus/megjelenés, mintha nem illene valahogy a környezetbe
Lone wolf mód még nincs early access-ben, de később elvileg lesz. (én DOS2-t mindig csak lone wolfban játszottam, nem szerettem a csapatosdit)
állítólag a voice acting ismét tökéletes, viszont a dialógusok silányabbak mint a DOS2-ben. ezt olvastam, nem én tapasztaltam/láttam
a játék világa szerintem sokkal jobb lesz, még is csak d&d, a DOS2 sztorija olyan elmegy kategória
A videók alapján viszont ha választanom kéne a DOS2 és e között én a DOS2-t venném meg..
Persze még csak early access és lehet 1-2 óra gameplay nézés után meggondolom magam, majd meglátom.