U, a ME3 elején letudtad a Citadelt? Ezt a DLC-t kell kb a végére, vége felé hagyni. Azért nem volt ott Tali pl, mert a 3ban még nem találkoztál vele.Később is lehet csapatképet csinálni? Mert most a Citadel elhagyása után csak felbukkant Tali...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
U, a ME3 elején letudtad a Citadelt? Ezt a DLC-t kell kb a végére, vége felé hagyni. Azért nem volt ott Tali pl, mert a 3ban még nem találkoztál vele.Később is lehet csapatképet csinálni? Mert most a Citadel elhagyása után csak felbukkant Tali...
Ki lehetett volna hagyni és bármikor partizni? Mert ez nem volt világos. Én azt hittem, hogy ez is egy kötelező közbeiktatott rész.U, a ME3 elején letudtad a Citadelt? Ezt a DLC-t kell kb a végére, vége felé hagyni. Azért nem volt ott Tali pl, mert a 3ban még nem találkoztál vele.
A Citadel volt az utolsó DLC, a BioWare gyakorlatilag ezzel búcsuzott a trilógiától. Az utolsó küldi kezdetét leszámítva bármikor játszható.Ki lehetett volna hagyni és bármikor partizni? Mert ez nem volt világos. Én azt hittem, hogy ez is egy kötelező közbeiktatott rész.
Konkrétan azt hittem, hogy itt már közeleg majd a végkifejlet, de kezdődött ugyanaz a bolygóról bolygóra darálás. Most éppen Tali-val.
Igazából annyira nem fontos a csoportkép, hanem csak az, hogy akkor nem mulasztottam el a karakterek begyűjtését. Csak eddig nem értettem, hogy másnál hogy szerepelt olyan karakter, akivel eddig nem találkoztam. Meg a dumájuk érdekelt volna a partin.
(Viszont csak ezért nem fogom újra játszani, az fix.)
Mondjuk azon inkább elgondolkoztam, hogy ha az ME2 végén meghalt volna n+1 karakter, akkor a 3. részben milyen jelenet lett volna, ahol pl. Krogan feltartja az ellent és megment minket vagy éppen más módon segít. Nem néztem utána.A Citadel volt az utolsó DLC, a BioWare gyakorlatilag ezzel búcsuzott a trilógiától. Az utolsó küldi kezdetét leszámítva bármikor játszható.
Mindenkit bevárni összegyűjteni inkább csak a hangulat miatt jó, főleg a bulin, meg persze a csoprtkép miatt is.
Kimarad, vagy ha fontos kari, más, új veszi át a helyét, ami új párbeszédeket, lehetőségeket hozott volna.Mondjuk azon inkább elgondolkoztam, hogy ha az ME2 végén meghalt volna n+1 karakter, akkor a 3. részben milyen jelenet lett volna, ahol pl. Krogan feltartja az ellent és megment minket vagy éppen más módon segít. Nem néztem utána.
RGRKimarad, vagy ha fontos kari, más, új veszi át a helyét, ami új párbeszédeket, lehetőségeket hozott volna.
Várom, nagyon. Tavaly vettem meg a 4-et, de még azóta sem raktam fel.Fallout NV gigaMOD.
Fallout - The Frontier
Fallout: The Frontier is a gigantic DLC/New Game. As the “Courier” you start a new adventure centered around a conflict between the NCR and the Legion in the snow blasted remains of Portland Oregowww.nexusmods.com
Én is komoly sale-re várok, hogy beszerezzem.
Enclave moddal egyszer végigvinném.Várom, nagyon. Tavaly vettem meg a 4-et, de még azóta sem raktam fel.
Érdekesnek tűnik, csak belőlem hiányzik a lendület ennyi angol szöveg olvasásához.Zseniális. Régen mondtam ezt egy számítógépes játékra.
https://store.steampowered.com/app/632470/Disco_Elysium/
"This one is special. Imagine someone threw D&D, L.A. Noire, Eastern European post-communism, and the movie Inside Out into a blender. Now imagine that such an absurd mix not only came out well enough but that it somehow works brilliantly. It's hardcore. HARDCORE TO THE MEGA!"
https://steamcommunity.com/id/saoshyant/recommended/632470/
Ez az Outer Worlds érdekesnek tűnik.Enclave moddal egyszer végigvinném.
Mikor PS4-en ingyen volt a fallout 4 felraktam, de fizetni kellett volna nem csak a mod-ért, hanem azért a sapkáért is amit függőségként tartalmaz...
Outer Worlds-öt tudom ajánlani pótlékként, sajnos arra sem volt elég pénze az Obsidian-nak, ugyanúgy baltával faragva jelent meg, mint anno a New Vegas
Jófiúk...? A Legion...? Szadista vadállatok. Fel sem merült nálam, hogy bármi közöm legyen hozzájuk.Negyedszerre is véget ért a történet, ezúttal a jófiúk oldalán.
Nagyon látszik, hogy nem erre a befejezésre optimalizálták a játékot, sok dolog elég furán néz ki.
Természetesen sikerült egy ordas nagy bugba belefutni is a végén, meg a lezárásnál is vannak fura dolgok, pl. Brotherhood-ot és Power Gang-et kiirtottam, de mégis szerepelnek benne, Enclave Remnant-ok is Cézár oldalán harcoltak, nem tudom miért kellett volna üldöznie őket...
Jófiúk...? A Legion...? Szadista vadállatok. Fel sem merült nálam, hogy bármi közöm legyen hozzájuk.
Én lerendeztem mindenkit, a nagypofájú NCR vezért meg ledobattam a gátról. Az állam én voltam.
A tetteik magukért beszélnek.Legion, mint szadista vadállatok?
Csak nem bedőltél a "demokrácia bajnokainak" propagandájának?
New Vegas kicsit összetettebb annál, mint, hogy minden fekete-fehér legyen
Még a Space Engineers-en gondolkodtam
A tetteik magukért beszélnek.
A végigjátszásod videóját megnéztem.
Nos, rabszolgaság, törzsek kiirtás. Jófiúk ezek na...
Öööö...
Mi a cél? Csak zsé? Vagy tényleg megmutatja a közösség, hogy jobbak, mint a fejlesztő?
Öööö...
Mi a cél? Csak zsé? Vagy tényleg megmutatja a közösség, hogy jobbak, mint a fejlesztő?