M
molnibalage
Guest
Nem hipsz hupsz. De láttam én már olyat, hogy amit megcsinálnak, akkor a lelkes "amatőrök" jobbak voltak, mint a magukat profinak tituláló banda. Hobbiból.Heh? Milyen közösség, meg jobbak..?
Komolyan gondolod, hogy amin egy többszázfős profi csapat évekig melózott, felemás végeredménnyel, azt majd néhány lelkes amatőr fogja hipsz-hupsz valami eszméletlenné alakítani?
Egy félig meddig komolyabb modot 4-5 évik kalapalnak nagyon sokan, az erdeti fejlesztéshez képest viszonyítva nagyon kicsi eredménnyel.
Egyébként meg nincs itt semmi közösség, legfeljebb egy no lifer, hardcore kocka, aki végső soron egy szimpla, profitorientált bűnöző. Szimpla zsarolás. Aminek tippem szerint a CDPR végül csendben engedett. Miért ? Mert gyakorlatilag mindenki másnak értéktelen a cucc, az ő számukra van csak nagy negatív értéke, ha kikerül és ezen csámcsognak.
Nem értem, hogy ki és főleg minek venné meg a forráskódot. Max ötletadónak használhat fel kódrészeket saját fejlesztéshez, de iszonyat necces területre evezne vele és egyéneknek meg egyszerűen nem éri meg, sokkal egyszerűbb és olcsóbb pl felvenni ugyanazokat a fejlesztőket.
Azt a részet sem értem, hogyan működik az aukció a gyakorlatban. Oké, megnyertem,megegyeztünk, dogecoinban átutalom neki a lovét, tegyük fel, hogy lenyomozhatatlan.
Hogyan adják át a cuccot, letölti, hozzáfér, egy népszabadságba csomagolva ott hagyják valahol cédén? Mi erre a garancia? Miért poén nekem megvenni valamit, amiről akarhány másolat készíthető, és akárhány embernek eladható utána? Vagy ezt hogy tudják kizárni?