M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak a szokásos Molni terjedelem, ha írok valamiről.Ennyi leírásért Molni, lehet hogy már valahol pénzt is lehetne kérni
A munkás rendszer is jó csak kicsit exploitos ez így. Az IG II-vel anno játszottam. Ott is dísz volt a diplo, haszna semmi. A játék nehezéségi szintje is vicc volt. Közepesen semmi kihívás. A nehéz szinten a 20. játék után adtam fel, 1-1,5 órát lehetetlen volt túlélni.Köszönöm a tartalmas összefoglalót!
Tetszenek az elmondottak alapján bizonyos fejlesztések, például az új város fejlesztési és kezelési mód.
Viszont az, hogy a munkásod meghal 3 melótól, vagy, hogy nincs értelme az utaknak, vagy, hogy a diplomácia még mindig nem éri el az Imperium Galactica II. szintjét az egy vicc....
A népek meg szerintem eddig sem voltak kiegyensúlyozottak. De az elmondottak alapján, itt még nagyobb a különbség, mint eddig.
A másik nagy problémám a CIV-ekkel, hogy kb. a 4. nehézségi szinttől kezdve az MI mindig csal. Nekem magyarul voltak meg, ott amikor beállítod a nehézséget, akkor ki is írja finoman, hogy az "MI kap bizonyos engedményeket" ami annyit tesz, hogy nagyon keményen csal. Ez komolyabb nehézségi szinteken tönkre tette a játék élményt, szerintem. Reméltem, hogy a 6 esetén már másként lesz :-(
A Fallout 1-et kb. fél-egy éve megpróbáltam. 13 óra szenvedés után feladtam. 1997-ben lehet, hogy jó volt, de ma már nagyon nem.Nálam a Fallout a fő favorit (2, 3, NW meg majd 4, de azt nem merem megvenni - egyelőre )
Stratégiából az AoE-t nyomtam, mindenfajta kiegészítővel, csak unalmas neten tolni - gyorsan boom castle age-re, aztán lenyomni a másikat, miközben fejleszt.
Az V-nél jobb a VI. A baj az, hogy ha az V megvolt hiába több a content és jobb sokkal több helyen a VI az alapvető játékmenet és stílus dettó ugyanaz. Egyszerűen csak egy sokka jobb túróspite után egyszerűen nem pitére, hanem pizzára vágyok.Civ V-tel rengeteget játszottam, de a leírtak alapján a VI. kimarad.
Pláne, hogy az V mellől az Endless Legend rángatott el és még jó ideig nem enged.
District-ek is abból lettek átemelve, igaz ott más miatt muszáj őket építeni (a lakosság szomorú lesz ha kis helyen sokan zsúfolódnak össze).
Ha IG II kapcsán bejött a retro, akkor ezzel ki játszott anno?