M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
hát nem jött be, helyette Among usRise of Tomb Raider lehet az e heti mystery game Epicen
A fantasztikus Death Stranding (!) felaron van a Memorial Day hetvegere a Steamen.
A Steamen lejart, viszont az Epic storeban meg durvabb a learazas - raadasul nekem vmi extra 10 dollart meg levett, igy mar szabalyosan rohejes aron jott, raadasul mindket DLC jott melle:
Steamen is le volt asszem árazva, de amit hallottam a DS-ről, ingyért sem kéne.Miattad megy tönkre a pc gaming, mocskos epic huszár
Nekem nem éri meg a gamepass, mert nem költök egy évben annyit játékra, mint a pass ára.Mintha most dobálták volna ingyér.
Gamepass nekem bőven elég új játékokból, mellette régi klasszikusok Steam/Gog-on.
Nekem nem éri meg a gamepass, mert nem költök egy évben annyit játékra, mint a pass ára.
Meg évente alig néhánnyal játszok és azok közül sincs benne mind sanszosan.
Visszanéztem mit vettem. Tessék hideg élelmet bekészíteni. Mindig is érdekelt mennyit adok ki, hát most megcsináltam.Nekem ez az év ~9000ft, legitim helyekről vásárolva, ráadásul ha meglepem magam egy bluetooth-os kontrollerrel akkor onnantól melóban is tudom tolni a játékokat tablet-en stream-elve
- Wasteland 3 - 12500 (ez volt -50%-kal...!)
- Mass Effect 3 - 21500
(ez volt az egyetlen, ahol nem vártam meg, míg leárazzák újra, pofátlanság, 9 éves játékért, aminek a vége nettó szar, minden DLC-vel, de mivel akkor toltam le az első kettőt lendületből...)
Ezt nem értem.Látod, látod, ennek az árából kis ügyeskedéssel meglenne egész évre a GamePass, amiben benne van a teljes trilógia.
Ebből is benne van a teljes trilógia
Mi rajta röhelyesen elavult?Heroes V - 1400 (csak érdekel a rendszere, mai szemmel röhejesen elavult)
A hadjáratot játszva az egész narratíva és a harcrendszer és ahogy tervezve van. Órákat játszol vele és semmiféle valódi kihívás nem jön szembe. Totál monoton el túlnyújtott a tutotrial hadjárat és át sem lehet ugrani...Mi rajta röhelyesen elavult?
Ezt nem értem.
A gamepass nem 10 USD/hó?
Az évi 120 USD.
Ami 34000k HUF perill.
Amiben nincs is benne a Horizon Zero Dawn és már itt bukta az egész csak idénre.
A szomorú inkább az, hogy mennyi játék nem jött be vagy volt ordítóan szar sok pénzért.
A régiek legalább nem kerültek sokba, mint pl. a DA:O.
Hát, én öreg vagyok már ehhez, hogy a szabadidőmet erre pazaroljam.Ha teljesen legálisan csinálod:
Most 300ft/3 hó a GamePass Ultimate.
Amint befizeted kinyomod az automatikus megújítást.
Lejár, vársz pár napot, benyomod 300ft-ért a GamePass for PC-t, felajánlja, hogy kapsz egy extra hónapot ha bekapcsolod az automatikus megújítást.
Amint befizeted kinyomod az automatikus megújítást.
Én a Konzolvilágnál szoktam vásárolni kódokat, 2-3 havonta akciózza a GamePass Ultimate-t, most volt 1-et fizet 2-őt kapsz akció (4390ft).
Amiben az a vicces, ha megvárod míg lejár az előző előfizetésed, majd vársz pár napot és úgy aktiválod a kódot akkor felajánlja, hogy ha bekapcsolod az automatikus megújítást kapsz egy extra hónapot.
+Amint aktiválod kinyomod az automatikus megújítást.
Meg évente párszor az MS-nél vannak ilyen 300ft-os akciók, mint a mostani.
Nekem most van 4 kódom és 300ft-ért befizettem augusztus 31-ig.
Ui.: EA Play miatt a Dark Age széria is benne van
Xbox Game Pass-játékkönyvtár | Xbox
Fedezd fel a Game Pass előfizetés játékkönyvtárát, és játssz több száz játékkal!www.xbox.com