T
Törölt tag 2822
Guest
De a gamepass ulti mellé még kell pluszban az előfizetés is elvileg, hogy tudj online játszani (ha akarsz) a fizetős játékokkal nem?Ha teljesen legálisan csinálod:
Most 300ft/3 hó a GamePass Ultimate.
Amint befizeted kinyomod az automatikus megújítást.
Lejár, vársz pár napot, benyomod 300ft-ért a GamePass for PC-t, felajánlja, hogy kapsz egy extra hónapot ha bekapcsolod az automatikus megújítást.
Amint befizeted kinyomod az automatikus megújítást.
Én a Konzolvilágnál szoktam vásárolni kódokat, 2-3 havonta akciózza a GamePass Ultimate-t, most volt 1-et fizet 2-őt kapsz akció (4390ft).
Amiben az a vicces, ha megvárod míg lejár az előző előfizetésed, majd vársz pár napot és úgy aktiválod a kódot akkor felajánlja, hogy ha bekapcsolod az automatikus megújítást kapsz egy extra hónapot.
+Amint aktiválod kinyomod az automatikus megújítást.
Meg évente párszor az MS-nél vannak ilyen 300ft-os akciók, mint a mostani.
Nekem most van 4 kódom és 300ft-ért befizettem augusztus 31-ig.
Ui.: EA Play miatt a Dark Age széria is benne van
Xbox Game Pass-játékkönyvtár | Xbox
Fedezd fel a Game Pass előfizetés játékkönyvtárát, és játssz több száz játékkal!www.xbox.com
Számomra ez a havidíjas megoldás elég irritáló az xboxtól, eddig csak ezért nem vettem, pedig már áttértem volna. Minek fizessek havidíjat pusztán azért, hogy online játszhassak egy játékkal amit már egyébként megvettem. A netért fizetek, a játék fejlesztője fizeti és biztosítja a szervert akkor mire fizessek én a microsoftnak havidíjat?