[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

Ha teljesen legálisan csinálod:

Most 300ft/3 hó a GamePass Ultimate.
Amint befizeted kinyomod az automatikus megújítást.

Lejár, vársz pár napot, benyomod 300ft-ért a GamePass for PC-t, felajánlja, hogy kapsz egy extra hónapot ha bekapcsolod az automatikus megújítást.
Amint befizeted kinyomod az automatikus megújítást.

Én a Konzolvilágnál szoktam vásárolni kódokat, 2-3 havonta akciózza a GamePass Ultimate-t, most volt 1-et fizet 2-őt kapsz akció (4390ft).

Amiben az a vicces, ha megvárod míg lejár az előző előfizetésed, majd vársz pár napot és úgy aktiválod a kódot akkor felajánlja, hogy ha bekapcsolod az automatikus megújítást kapsz egy extra hónapot.
+Amint aktiválod kinyomod az automatikus megújítást.

Meg évente párszor az MS-nél vannak ilyen 300ft-os akciók, mint a mostani.

Nekem most van 4 kódom és 300ft-ért befizettem augusztus 31-ig.

Ui.: EA Play miatt a Dark Age széria is benne van :D

De a gamepass ulti mellé még kell pluszban az előfizetés is elvileg, hogy tudj online játszani (ha akarsz) a fizetős játékokkal nem?

Számomra ez a havidíjas megoldás elég irritáló az xboxtól, eddig csak ezért nem vettem, pedig már áttértem volna. Minek fizessek havidíjat pusztán azért, hogy online játszhassak egy játékkal amit már egyébként megvettem. A netért fizetek, a játék fejlesztője fizeti és biztosítja a szervert akkor mire fizessek én a microsoftnak havidíjat?

De a gamepass ulti mellé még kell pluszban az előfizetés is elvileg, hogy tudj online játszani (ha akarsz) a fizetős játékokkal nem?

Számomra ez a havidíjas megoldás elég irritáló az xboxtól, eddig csak ezért nem vettem, pedig már áttértem volna. Minek fizessek havidíjat pusztán azért, hogy online játszhassak egy játékkal amit már egyébként megvettem. A netért fizetek, a játék fejlesztője fizeti és biztosítja a szervert akkor mire fizessek én a microsoftnak havidíjat?

Ultimate-ben minden benne van.

Gold a külön multi előfizetés, játékok nélkül.
Az összes konzolon előfizetéses a multi...

Uc4 mindenhol azt olvastam a legszarabb a szériában, el is küldték pihenőre utána.
????

Annyira küldték el pihenőre, hogy a Lost Legacy DLC gyak. egy standalone játék lett. És méh az is 8.0 userscore-t kapott.

Metátlag a userektől 8.7

Itt a Last of Us 1 magasságokról van szó.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ingyé egy ideig.

Nekem ez az év ~9000ft, legitim helyekről vásárolva, ráadásul ha meglepem magam egy bluetooth-os kontrollerrel akkor onnantól melóban is tudom tolni a játékokat tablet-en stream-elve :D
Hat, en ilyen gamepassokra nem koltok, az egyetlen PS+ kiveve - van legalabb felezer jatekom, harmadat szerintem soha el sem inditottam: https://forum.htka.hu/threads/kantin-szamitogepes-jatekok-altalanos-topik.1198/page-62#post-785797

Idenre a GOG+Epic+Ubisoft+Origin egyutt felment boven 200 jatek kore, ha hozzaadom a 300+ Steamben plusz a PS is mar 130 korul jar, mar 600+ felett jarhat a vege... mindekozben a ket gyereknek szigoru egyoras napi limitje van. :D

Mondjuk most pont $1 az uj MS Ultimate pass 3 honapra, arra feliratkoztam, mert jon a nyar es a szunido nekik, legyen mit elvezni esos napokon is. :cool:

????

Annyira küldték el pihenőre, hogy a Lost Legacy DLC gyak. egy standalone játék lett. És méh az is 8.0 userscore-t kapott.

Metátlag a userektől 8.7

Nintendo és sony címeknél a metacritic-et a hajadra kenheted, legnagyobb szemetet is felsz*pják a fanatikusok, nagyon durván szarnak kell lennie, hogy leessen a pontja.

Nintendo és sony címeknél a metacritic-et a hajadra kenheted, legnagyobb szemetet is felsz*pják a fanatikusok, nagyon durván szarnak kell lennie, hogy leessen a pontja.
Ööööö, a Last of Us 2-őt pont méltatlanul pontozták le az emberek akik végig sem játszották...

Higgy amit akarsz :D
4 értékelést néztem meg a UC4-ről. Mindnek tetszett.
Megnéztem néhány cutscene-t a játékból.

Az, hogy egyesek szívszerelme a 2. vagy 3. és az neki 10/10 és csak 8/10 a UC4 (bár nem értem miért), attól engem ez nem tántorít el. Nem ismerek olyan embert, akinek ne tetszett volna.

A barátnőm tesójának volt barátnője ennyit mondtott róla.
"Csúcsminőség."

• Vicces
Reactions: Törölt tag 1711
Hat, en ilyen gamepassokra nem koltok, az egyetlen PS+ kiveve - van legalabb felezer jatekom, harmadat szerintem soha el sem inditottam: https://forum.htka.hu/threads/kantin-szamitogepes-jatekok-altalanos-topik.1198/page-62#post-785797

Idenre a GOG+Epic+Ubisoft+Origin egyutt felment boven 200 jatek kore, ha hozzaadom a 300+ Steamben plusz a PS is mar 130 korul jar, mar 600+ felett jarhat a vege... mindekozben a ket gyereknek szigoru egyoras napi limitje van. :D

Mondjuk most pont $1 az uj MS Ultimate pass 3 honapra, arra feliratkoztam, mert jon a nyar es a szunido nekik, legyen mit elvezni esos napokon is. :cool:

Most, hogy hazakeveredtem...

Steam 861
Gog 289
Switch 68
3DS 29
Gamepass+EA Play ~300
PS4 12 + amit 2 év alatt plus-hoz adtak, volt vagy 15 lemezes játék is, de azokon már túladtam, április óta be se volt kapcsolva.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: arbalest and kamm

Steam 861
Gog 289
Switch 68
3DS 29
Gamepass+EA Play ~300
PS4 12 + amit 2 év alatt plus-hoz adtak, volt vagy 15 lemezes játék is, de azokon már túladtam, április óta be se volt kapcsolva.
Haha, nem rossz. :) En a dobozosokat nem is szamoltam, azok el vannak pakolva, lehet abbol vagy 80-100 osszesen, peesze azok jo resze mar el sem indulna semmin (emlékszem, sok eve egyszer az Interstate 76 egy napomba kerult elindítani.:D)

Haha, nem rossz. :) En a dobozosokat nem is szamoltam, azok el vannak pakolva, lehet abbol vagy 80-100 osszesen, peesze azok jo resze mar el sem indulna semmin (emlékszem, sok eve egyszer az Interstate 76 egy napomba kerult elindítani.:D)

Régi PC-s játékok közül amit lehetett újravásároltam gog-on, amit nem abból jó a virágbolti.

Kifelejtettem a 9db PS2 játékot és a Game & Watch: Super Mario Bros-t.
Meg egy üzemképtelen NES 2 játékkal.

Steam 861
Gog 289
Switch 68
3DS 29
Gamepass+EA Play ~300
Mármint ennyi játék van a könyvtáradban?
Az igen...

Régi PC-s játékok közül amit lehetett újravásároltam gog-on, amit nem abból jó a virágbolti.

Kifelejtettem a 9db PS2 játékot és a Game & Watch: Super Mario Bros-t.
Meg egy üzemképtelen NES 2 játékkal.

En a regi konzolokat bele sem szamoltam, valahol a gyerekeknel van egy Wii es melle 15-20 jatek legalabb... ha mindent osszeadnek, valoszinuleg kijonne 800+ fole. Mindez mondjuk max az elmult 20-25 ev termese, korabbiak regen elvesztek. :)

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711