Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Játszik valaki a Starfielddel? Tényleg ennyire gáz a helyzet?
Megoldás, tanúljon meg mindenki magyarúl, és akkor el lehet felejteni ezt a she, he, it, they és egyéb kifejezéseket, a mi nyelvünk teljesen gender semlegesNem, nekem fel se tűnt, igaz egy igazi alfa hímmel tolom.
Starfield-re most rárepültek a legyek, mivel nem jön ki PS-re, ezért minden sz*rba bele kell kötni.
Megoldás, tanúljon meg mindenki magyarúl, és akkor el lehet felejteni ezt a she, he, it, they és egyéb kifejezéseket, a mi nyelvünk teljesen gender semleges
Igazság szerint nekem fel sem tűnt, meg amúgy is amennyi időm van nekem játszani család meg meló mellett, szerintem jó ha 10 év múlva befejezem ezt a játékotAz egész egy legördülő lista az elején aminek a változóját sehova se menti le.
Már azon hisztiznek a nagyon toleránsak, tök mindegy mit választ, a karakter neme szerint szólítják az npc-k.
Mondjuk ezt is túltolták a nagy megértésben és elfogadásban:
Nexus Mods reportedly banning Starfield mods that remove pronouns
The "pronouns" in Starfield are so much of a "not a big deal" that Nexus Mods is now allegedly banning any mods that remove them from the game. Twitter users were drawing attention to some threads in…nichegamer.com
Ez HDD-n már el sem indul csak SSD-n.140GB, a jo*&^%$kat... hat ez varni fog, a kisebbik ugyis most robloxozik meg fortnite es hasonlok.
140GB, a jo*&^%$kat... hat ez varni fog, a kisebbik ugyis most robloxozik meg fortnite es hasonlok.
Ez HDD-n már el sem indul csak SSD-n.
A motor totál oblivion meg fallout 4. Nekem sokszor volt az az érzésem mintha egy felturbózott fallout 4 moddal játszanék. Amúgy jó játék, de totál időrabló, szóval ezt meghagyom a TheVR Pistiéknek meg a kamaszoknakAsszem aug. 29-től elő lehetett tölteni Gamepass-on, nekem azóta foglalja xbox-on és pc-n is a helyet
Még úgy is akadozik, érződik az oblivion óta reszelt motor a felszín alatt.
Xbox-on egyszer már fullra be is fagyott területváltásnál, PC-n meg néha beakad és amíg ki nem lépek és újra el nem indítom random lemegy 1 számjegyű fps-be pár percenként.
De annyira jó benne az "írd a saját történeted" hogy elleszek vele egy ideig.
-I'm a space trucker
Erről a két kisgyerek a templom előtt pisi-kakizik vicc jut eszembe ...Mondjuk ezt is túltolták a nagy megértésben és elfogadásban:
Nexus Mods reportedly banning Starfield mods that remove pronouns
The "pronouns" in Starfield are so much of a "not a big deal" that Nexus Mods is now allegedly banning any mods that remove them from the game. Twitter users were drawing attention to some threads in…nichegamer.com
Játszik valaki a Starfielddel? Tényleg ennyire gáz a helyzet?