[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

Elolvastam, hát árnyalja a képet, de én sem azt mondom, hogy csak egy jó befejezés legyen és kész. Maradjon a szomorú is, mint opció csak a másik ne legyen ennyire idegen Max személyiségétől.

Igen. Max családja elköltözött Seattle-be és Max csak a suli miatt jött vissza. (Spéci suli, elvileg csak egy évfolyam van, végzősök, de pl. Warren 16 évesen ott teker. Vagy nem figyeltek az alkotók, vagy akkora tehetség, hogy 16 évesen a 18 évesekkel tolja együtt.) Az ep. 1 elején szó van erről is, hogy a találkozást tervezni, csak Max nehezen szánta rá magát, aztán történt az, ami.

Értem. Látom jól megfogott a játék, hogy még a profil képet is lecserélted.:) Mondjuk én is két napja az ending zenét dúdolgatom, két kezemen nem tudom megszámolni hányszor éztem meg az utolsó 15 percet. Szívbemarkoló történet az biztos, jó kis filmet lehetne belőle csinálni, egy hozzáértő rendezővel.

Inkább valami rendes játékot is mutatok nektek:
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/g_3aNnKo_zc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Mostanában ezzel szoktunk játszani. Szórakoztató.

A broforce az zseniális. "No time to speak. You know your job, BROFORCE!" -> egy újabb ország elpusztítása :D

Leginkább a Team America filme játék változatának tűnik számomra.

Értem. Látom jól megfogott a játék, hogy még a profil képet is lecserélted.:) Mondjuk én is két napja az ending zenét dúdolgatom, két kezemen nem tudom megszámolni hányszor éztem meg az utolsó 15 percet. Szívbemarkoló történet az biztos, jó kis filmet lehetne belőle csinálni, egy hozzáértő rendezővel.
Nem csak azért. Maga a játák címe is pont most vált nálam aktuálissá... :)

Egyébként melyik zenét dúdolgatod? Az Obstacles-t? A YT-s első évados soundtracket már rongyosra hallgattam. Ennyire tökéletes ST-t kevés játékhoz raktak össze. Az ep. outro videója nagyon odab*asz...

2015 szerintem elég jó év volt felhozoatal szempontjából.

Amúgy jó játékok még: Payday 2, Insurgency, Supreme Commander: Forged Alliance, Rust, Man of War: Assault Squad.

Veér István

Az egész ág nagyon jó!!!Az E50 kb 100x jobb mint a Panter II.

Ott még nem tartok, nem olyan rég álltam neki játszani.