Mondom, tudom, hogy joval idosebb vagyok.
Nem is FPS-sel játszok...
Altalaban FPS/TPS ill ilyesmi point-and-shoot alapuakra gondoltam.
FPSt akkor ki se probald, javaslom, mert falnak mesz majd tole.
En nem jatszom mar hosszu evek ota, csak a gyerekekkel neha PS4-en, de ott is leginkabb versenyzos meg platform jatekokat; mar egy Plants v Zombiesban is megorjit a kontrolleres celzas... majd ha a fiam nagyobb lesz, akkor bevezetem az FPS jatekok orjito es totalisan feleslegesen idopocsekolo vilagaba PCn.
Egy joy vagy kormányhoz képest? Nope...
Mondom
kontroller - a joy es a kormany is kontroller, ami a konzollal alapbol jon, nem kerul masik $50-150be hozza.
A bill+eger remek, de nem mindenhez.
Anno kipróbáltam joytickkal F1 szimet és egész játszható volt. Konkértan elsőre jobban ment, ment, mint kormánnyal...
Hat, billentyuzettel meg borzaszto, a joy egy fokkal jobb lehet, de messze van az igazitol.
Nekem volt anno egy totalisan F1-orult ismerosom - H-P kozott elment dolgozni, majd hazament es ejfelig-egyig F1 a gepen, szombat reggel felkelt es F1 delutanig, majd ebed, utana F1 hajnalokig, vasarnap detto, mindezt mondjuk 6-7 even at, a vilag osszes palyajat kivulrol tudta tobffele kocsival
-, na meg o mondta anno eloszor nekem, hogy billentyuzettel jatszhatatlan az F1 sorozat PCn, joystickkal is csak benazol, vegyek barmilyen kormanyt meg pedalt, az a minimum (kiveve ha lebutitod teljesen a szimulaciot, de az benne fel sem merult.)
Egész egyszerűen egy TPS játékban arra nem képes a szutyok kontroller, hogy villámgyorsan és pontosan megforduljak...
Az is shooter, persze hogy nem megy normalisan.