Szerintem egy rakás felesleges holmi van benne amik csak a ballasztot növelik, plusz szemét. Gondolom ez a mennyiség 24 órai adagra értendő nem egy 12 órás szolgálatra. Beteszem a képeket mert úgy jobb hozzáfűzni a véleményem.
Most itt a fő gondom az hogy vagy ropi vagy mogyoró, de inkább egyik sem mert az ember nagyon szomjas tud lenni ha ilyet zabál + még gyalogol is pláne ilyenkor nyáron. Ráadásul a Coop a világ legdrágább boltja, a termékei nem épp olcsók a minőségükhöz viszonyítva. A tyúkhúslevest se tudom nagyon hova tenni, gondolom az valami por amit főzőcskézni kell és ahhoz is víz kell. A cívis víznél is van olcsóbb, és ráadásul ez 0,5literes így ebben a formában semmi értelmét nem látom. Ehhez a menühöz rengeteg víz kell, plusz fél liter drága víz háát nem tudom... ? A ropi,mogyoró,húsleves,víz kombó ára kb 5-600ft körül van, ebből az összegből kijött volna egy energia ital és mellé némi alma és vöröshagyma, netán a szalámis szendvicsbe még + sajt vagy paprika vagy szalámi 156 g hússal nem 132-vel mondjuk, bár ezt innét nem látom természetesen. Szóval ez kb 1 kiló plusz holmi itt ami 600 ft és rengeteg szemét egyben. Ebből nagyker áron sokkal érdemlegesebb cucc kijött volna, de még 2 készétel konzerv is ami súlyban ugyanez de sokkal több kaja.
Itt a két szendvics rendben szintén, a fonnyadt corason meg az a tekercs minek? Mogyoró ismét. Most már kellően édes és sós a menü. Az üdítő legalább olcsó fajta, de a két péksütemény + mogyoró üdítő helyett (szintén kb 800 ft érték) egy cola + trappista+ kolbász+ alma vagy bármi más ebben az értékben de laktatóbb kombináció értelmesebb lenne szerintem.
Ez úgy kb rendben van, a süti + snack+ szobi szörp kicsit gyengus, helyette + kenyér a gyíkhúshoz és a készételhez mert azt nem látok, és egy energia ital kávé helyett talán jobb lenne ár/érték arányban is.
Ez úgy kb szintén rendben van, a két szobi helyett talán jobb lenne egy cola/energia ital. A májkrém mellett az vaj? Csak mert ahogy látom nyár végi kép és tuti jó olvadt lehet a 35 fokban. Kb inni kell nem kenni, felesleges is a májkrém mellé mert a kolbász+májkrém+paprika egy evésre elég. Kenyeret tettem volna be még szendvicsnek meg a készételhez mert ez így kevésnek tűnik. Ha jól látom az egy vákumfóliázott kenyér? Nem rossz ötlet, frissebb marad.
Ebben is a péksütemény felesleges szvsz, plusz van egy citromos italpor ami ok, de van egy 0,75-ös 12% silány gyümölcslé. Én dobnám az üdítőt és a péksüteményt, ez kb 500 forint beraknék egy liter tartós tejet és valami felvágottat, kenyeret még.
Hát ez tényleg nem sok, de gondolom egy evés adagja lehet. Az a két fehér kocka gondolom vaj, de akkor hova az 1db kockasajt? Csokiból is egy elég lenne, raktak volna be még egy kockasajtot helyette vagy a másik csoki helyett egy dzsemet+zsemlét. Netán valami magos császár zsemle is kijött volna az egyik csoki vagy a sajt helyett és akkor mindjárt egészségesebb. Igazán nem drága, az Aldi 35 ft -ért adja ez a szikkadt zsemle meg talán 10 ft-al volt olcsóbb.
Egyszer kaptam ilyen undormányt pár éve a céges menzán. Gyakorlatilag gyümölcsleves a hússal + krumplival összeöntve. Gusztustalan volt, mint egy maradékokból összeöntött moslék. Ebbe még bele kéne önteni a mogyit is aztán kaphatna egy fantázia nevet az étel, és mindezt azzal a felfújt kiflivel?