Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hmm, ok adjak majd az europai supportot?including aftermarket services.
Remelem, meg idoben lenyuljuk az europai Millenium service centert...2021 október 29-én, Sergio Matarella olasz elnökkel folytatott megbeszélésen Jair Bolsonaro brazil elnök felvázolhatott egy kétoldalú megállapodást az Embraer és az Iveco-val kapcsolatban. Thiago Nolasco újságíró a blogjában közzétette: "A találkozón részt vevő források szerint a beszélgetés egyik fő témája a katonai termékek értékesítése volt. Olaszország a KC-390 brazil teherszállító, Brazília pedig a Centauro 2 páncélosok iránt érdeklődik."
Ha vesznek Centaurot 2-t akkor a pletykált "Lynx tank" lehet, hogy kuka...2021 október 29-én, Sergio Matarella olasz elnökkel folytatott megbeszélésen Jair Bolsonaro brazil elnök felvázolhatott egy kétoldalú megállapodást az Embraer és az Iveco-val kapcsolatban. Thiago Nolasco újságíró a blogjában közzétette: "A találkozón részt vevő források szerint a beszélgetés egyik fő témája a katonai termékek értékesítése volt. Olaszország a KC-390 brazil teherszállító, Brazília pedig a Centauro 2 páncélosok iránt érdeklődik."
Hat az amugy sem volt egyelore tobb, mint a Pappergerek meg a te elkepzelesed...Ha vesznek Centaurot 2-t akkor a pletykált "Lynx tank" lehet, hogy kuka...
Próbálja eladni magát.Mit csinálhat az egyik KC-390-es Görögországban?
Az nehéz lesz, mert a görögök nem hülyék, ráadásul pénzük sincs, csak adósságuk...Próbálja eladni magát.
Csak tankolt a görögöknél. Repült tovább a Dubai Airshow-ra.Mit csinálhat az egyik KC-390-es Görögországban?
Még mindig nem értem, hogy miért ennyire unszimpatikus neked ez a szerencsétlen repülőgép.Az nehéz lesz, mert a görögök nem hülyék, ráadásul pénzük sincs, csak adósságuk...
Mert mi is meg vettük, csak ennyi.Még mindig nem értem, hogy miért ennyire unszimpatikus neked ez a szerencsétlen repülőgép.
Az hagyjan, de o sem.Még mindig nem értem, hogy miért ennyire unszimpatikus neked ez a szerencsétlen repülőgép.
Azt tudom, hogy szellemileg kicsit visszamaradott szegény, de korábban az volt a gondja, hogy kiforratlan és kevesen vették meg, na de hogy fog kiforrni ha nem veszik meg és még aktívan annak is szurkolni emiatt, hogy más ország ne szerezze be....Mert mi is meg vettük, csak ennyi.
Görögök nem hülyék.Az nehéz lesz, mert a görögök nem hülyék, ráadásul pénzük sincs, csak adósságuk...