Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha van-lesz valami VIP jegy és pályán belüli parkoló amivel árnyékba ülhetek és nem kell erőltetett menetben gyalogolni kilométereket , akkor szívesen elmegyek újra , de amúgy nem akarom újra átélni ezt az embert próbáló napot...
Most elképzeltem, ahogy Molni félrészegen beül egy F-16-osba, elindítja, és telibe nekimegy az egyik orosz vitéznek "Nesztek, még fegyók nélkül is jobbak az amcsi gépek!" felkiáltással...söröshordó
"Most is volt VIP jegy, előre lehetett volna gondolkodni "
-Nem lehetett előre gondolkodni , mert még sosem voltam ez előtt , így nem is tudtam mire számíthatok...
Néztem amit beraktál , de ennyit meg egyszerűen nem ér. Talán adnák érte 10-20 ezret , de többet nem.
Python, milyen kamerával csináltad a videókat ?
........... Mellesleg a staton lévő F-16-os elég ramaty állapotban volt külsőleg. (festés, horpadások).... De valószínű, hogy a beltartalom rendben volt, különben hogy repült volna idáig?
........... Mellesleg a staton lévő F-16-os elég ramaty állapotban volt külsőleg. (festés, horpadások)....
No jó, a kopott festés egy dolog... De horpadások? Nagy a forgalom a levegőben? Vagy szűk a hangár bejárata a parkoláshoz?Én igazából jobban tudom értékelni az olyan gépeket, amelyeken látszik, hogy ténylegesen használva vannak, aktív gépek. Ezért nem is szeretem a díszfestéses gépeket.
Egyszer, ha lesz rá idő és keret, forgathatna valaki a kecskeméti hangárban egy "Nagy Durranás"-szerű videót. Megnézném, ahogy a Gripenbe lapátolják a szenet, a keszis pilcsi szexel a hátsó ülésen és amikor felrakják a rakétát, annak az infrafeje kacsint egyet...stb....
@zotyek78
Lehet az oka pl. jég is, vagy 800 km/h-nál egy bogár is elég nagy pusztítást tud végezni.