Giskard, most Robinak hiszel, vagy a szemednek?Miért is hinnék neki kevésbé mint neked aki itt tolod a hadsereg engedélyével. Annak a hadseregnek amelyik kibaszottul titkolózik? Old már fel ezt az ellentmondást légyszíves.![]()
Giskard, most Robinak hiszel, vagy a szemednek?Miért is hinnék neki kevésbé mint neked aki itt tolod a hadsereg engedélyével. Annak a hadseregnek amelyik kibaszottul titkolózik? Old már fel ezt az ellentmondást légyszíves.![]()
NaAmúgy kicsit ők is genyók

Ezek tènyleg teljesen amatőrök. Kb úgy látszik mindenben.Az a baj, hogy a vezetés úgy tűnik, hogy azt hiszi, hogy a betyárbecsület miatt majd a haverok nem fogják őket átbaszni amint érdekük úgy kívája mert hát haverok.
Na ez a bajom a "személyes jó kapcsolat"-ra való alapozással...
Az èn kis nyünyükèm.Hogy is van ez csak minket néztek hülyének meg megy a kibaszott nagy titkolózás és félretájékoztatás?
A német védelmi konglomerátum , a Rheinmetall egy új KF41 Lynx gyalogos harcjárművet (IFV) szállított Ukrajnának - közölte Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója a Frankfurter Allgemeine Zeitunggal január 7-én.Német szaksajtóban olvastam, hogy honnan ment. Már nem emlékszem pontosan.
Láttam a héten egy rövid videót egy ilyen rendezvényről, ahol a fenti sztori esett meg. Gondoltam te is láttad. Ne szívd mellre!Parancsolsz?

Az az igazság, hogy megy itt a porhintés. És a vasak beszerzése mellett megy párhuzamosan egy másik átalakítás is aminek a prototipusa az izraeli hadsereg. Na ez láthatatlanul megy számunkra és erről sose esik szó itt.Giskard, most Robinak hiszel, vagy a szemednek?
Jobbak lettünk mint voltunk csak nem eléggé, meg a lendület is csöcsre futott.Hát mondjuk az se nagy eredmény, hogy nem mi lettünk jobbak, hanem a többiek szarabbak![]()
![]()
Pont ettől a két országtól baromira nem kell tartani, mert fele akkorák mint mi.Hát azért ezt a végét is lehet árnyalni. Mert a háború óta megszűnt a horvát és szlovák légierő vadaszgép ezrede, lehet jövőre már lesz vmi. És a szlovák légvédelem jó része pótlás nélkül már Ukrajnában harcol.
Ha ez alatt a.teriletvedelmi tarcsisokra.gondolsz, értem én, meg amit akarsz, de nagyon lassanegy az.Az az igazság, hogy megy itt a porhintés. És a vasak beszerzése mellett megy párhuzamosan egy másik átalakítás is aminek a prototipusa az izraeli hadsereg. Na ez láthatatlanul megy számunkra és erről sose esik szó itt.
Nekem ez a sorrendem, akire figyelni kell.Pont ettől a két országtól baromira nem kell tartani, mert fele akkorák mint mi.
Románok haderejének 50-60%-hozzuk az már jó. Sztem hozzájuk érdemes magunkat mérni valamilyen százalékos szorzóval.
A többiek nem jelentősek, akárhogy fegyverkeznek. (Ukrajna kivérzik, meg hosszú időre le lesz kötve - velük nem kell foglalkozni sztem.)
Ő nem fenyeget. Ő lecsap.Van ebben a.kerdesben egy fenyegető él![]()

Szerbia jó etalon. Militáns, problémás, mondhatnám szarkeverok. Ha balhé robban ki, ott lészen.Pont ettől a két országtól baromira nem kell tartani, mert fele akkorák mint mi.
Románok haderejének 50-60%-át hozzuk az már jó. Sztem hozzájuk érdemes magunkat mérni valamilyen százalékos szorzóval.
A többiek nem jelentősek, akárhogy fegyverkeznek. (Ukrajna kivérzik, meg hosszú időre le lesz kötve, el lesz adósodva - velük nem kell foglalkozni sztem.)
Horvátok? miért pont a horvátok?Nekem ez a sorrendem, akire figyelni kell.
Az üres sorokkal próbáltam a hangsúlyokat is érzékeltetni
Ukrajna
Horvátország
Szerbia
Románia
Szlovákia
Ausztira
Szlovénia

ők inkább Boszniában keverik a szart, az meg nekünk mindegy.Szerbia jó etalon. Militáns, problémás, mondhatnám szarkeverok. Ha balhé robban ki, ott lészen.
Teljesen más.Ha ez alatt a.teriletvedelmi tarcsisokra.gondolsz, értem én, meg amit akarsz, de nagyon lassanegy az.
Távlatokban gondolkodjUkrán para túl van tolva. Ha csak nem győzik le az oroszokat (nem fogják!), nem lesz kapacitásuk háborúzni senkivel. Nincs elég emberük már mostani háborúra sem, nem kell nekik még egy.
Jah, ott, de atcsaphat.ők inkább Boszniában keverik a szart, az meg nekünk mindegy.
Ők egy korszerűtlenebb, de jobban szervezett, ütőképesebb haderő mint a miénk.
Ha kb. ugyanazt tudjuk hozni mint a szerbek, csak modernebb technikával, az már sztem jó lenne. Nekik négy gépesített lövész dandárjuk van...
De akkor nem tudom, mire gondolt a költő...Teljesen más.
Ott mindenki(majdnem) teljesít sorkatonai szolgálatot.
Nálunk nem.
Így a mi tarcsisaink kikèpzettsège megkèrdőlyelezhető.
A lètszámuk meg meg sem közelít egy izraelit.
Távlatok? Milyen kilátásaik is vannak?Távlatokban gondolkodj
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..