Ha a 120-as menne bele egyszerűbben megemésztenéd ha vennénk belőle?De nagyjából ez a helyzet. Viszont tekintve a jelenlegi kinetikus fenyegetés ellen sem hatékonyak még az APS-ek ez plusz idő.
De én nem tartom indokoltnak a kalibernövelést.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha a 120-as menne bele egyszerűbben megemésztenéd ha vennénk belőle?De nagyjából ez a helyzet. Viszont tekintve a jelenlegi kinetikus fenyegetés ellen sem hatékonyak még az APS-ek ez plusz idő.
De én nem tartom indokoltnak a kalibernövelést.
Én igen!Ha a 120-as menne bele egyszerűbben megemésztenéd ha vennénk belőle?
Ha a 120-as menne bele egyszerűbben megemésztenéd ha vennénk belőle?
Lehet a Merkavat nem adják el nekünk erre nem gondolt senki?... meee' akkor már csak kétszer olyan drága, mint a (Trophy-s !!!) Merkava!
U.I.: A KF51 hány Papi-igéretes év (x3) szállítási idő múlva?
Meee' a Merkava kb./akár jövőre!
U.I. 2.0: Ha ez lesz, még egy zsák cement az eddigiek mellé!
'Ami jár, az jár!"
.
Az anyjukat eladnák ugyan már!Lehet a Merkavat nem adják el nekünk erre nem gondolt senki?
Ha a muterjuk jó bőr akkor pár merkavaval megvennemAz anyjukat eladnák ugyan már!
Ha az usa nem tud beleszólni akkor igenAz anyjukat eladnák ugyan már!
Nem. Semmi értelme.Ha a 120-as menne bele egyszerűbben megemésztenéd ha vennénk belőle?
Jah csak 15 perc alatt kilövi, de jó nem?jó az a 130-s , az már ilyen illendően leradíroz dolgokat
Azért a 120-as is elég szépen tud radírnozni…jó az a 130-s , az már ilyen illendően leradíroz dolgokat
Akkor a Svájci Leo2 A4 és RM update!Nem. Semmi értelme.
Meg mindenki is ezt használja és most építünk egy gyárat ahol gyártani fogjuk!Azért a 120-as is elég szépen tud radírnozni…
Ez oké, igen , ezek is jó érvek de ettől függetlenül én nagyon nem értem ezt a kalibernövelés dolgot…. Mármint hogy minek , a 120-as bőven elég , olyan lőszert kell hozzá venni és untig elég lesz még jó sokáigMeg mindenki is ezt használja és most építünk egy gyárat ahol gyártani fogjuk!
AusradierenJah csak 15 perc alatt kilövi, de jó nem?
Én évek óta ezen az allasponton vagyok, hogy akár letárolt Merkava III-t kellene venni! Mennyiséget! Mikor megszellőztették, hogy eladnak 2 titkos vevőnek nagyon reménykedtem benne, hogy mi vagyunk azok! De nem!
Az a gally,ami kibillenti a 223Remingtont,meg se kottyan egy 338as Magnumnak.Az APS a gally.Senki se mondta , hogy egyszerű ! De , hogy megoldható az tuti !
A Merkava III Baz Tropy-val nem szar! És en inkább vagyok nyugodt, hogy itt a technika és nincs most még rá ember mint, hogy gebasz van ember is van csak nincs mire ültetni őket!És a mennyiségbe hogy lesz mennyiségi+minőségi (értsd elégedett mert kap jó pénzt és elegendő kiképzést) ember?
120-assal szerelve ez egy APS-sel szerelt Leopard-2 klón lenne nagyjából. Mi nem tetszik rajta?Nem. Semmi értelme.