Meg leginkább nem faszságokat adtak be a SAFE-be...
Egyébként mely ország, mit adott be, lehet tudni ? Mert a miénkről semmit.
Meg leginkább nem faszságokat adtak be a SAFE-be...
Románoké, horvátoké publikus, részben a portugál is (90 Boxer), szóval van infó.Egyébként mely ország, mit adott be, lehet tudni ? Mert a miénkről semmit.

De ezek nem youtube videók...Eszembe nem jut megnezni ezeket, így nem tudom, nekem a Youtube rendesen működik minden videónál amit nézek.
Általában azok lesznek publikusak, amik átmennek.Románoké, horvátoké publikus, részben a portugál is (90 Boxer), szóval van infó.
A miénkről persze semmi!![]()
Nincsenek is fent ott?De ezek nem youtube videók...
Horvátok már a beadás előtt meg mondták mit akarnak...lehet ezt így is...Általában azok lesznek publikusak, amik átmennek.
16 átment, abból 2 és felet ismersz.
A maradék 3 ami nem ment át nem ismert. Max a csehből a Leopard.
15%-ot kaptak... de pl. a spanyolok, olaszok, finnekhez nincs előleg összeg írva.20% előleg jár alap estben mindenkinek a SAFE szabályai szerint, mivel a legtöbb fegyver gyártó is ennyit szokott kérni.
Lehet hogy valaki nem kér előleget...15%-ot kaptak... de pl. a spanyolok, olaszok, finnekhez nincs előleg összeg írva.
Igen ilyesmire gondoltam, hogy ilyet is veszünk?Szerintem a tehergépkocsin kívüli dolgokat - amin van valami ami lő (lőszert vagy rekettyét).
A szikasos fidesz NER moslek kommunikáció. Minden országról szinte részletesen tudjuk mit szerez be, csak itt lapitanak ... undorító, de már nem sokáig, mert el lesznek zavarva.Románoké, horvátoké publikus, részben a portugál is (90 Boxer), szóval van infó.
A miénkről persze semmi!![]()
A lengyelek kihagyták őket a listábólHiányzik belőle Szlovákia...
E-bérjegyzéken mar fent van aki kap lehet sasolniA honvédelmi miniszter tájékoztatása szerint január utolsó munkanapján, január 30-án fizetik ki az arra jogosult katonáknak a hathavi illetményüknek megfelelő fegyverpénzt. A kormány döntése értelmében, 2026-ban 80 ezer fegyveres – köztük a katonák is – kap fegyverpénzt.
![]()
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: érkezik a hathavi fegyverpénz
A honvédelmi miniszter tájékoztatása szerint január utolsó munkanapján, január 30-án fizetik ki az arra jogosult katonáknak a hathavi illetményüknek megfelelő fegyverpénzt. A kormány döntése értelmében, 2026-ban 80 ezer fegyveres – köztük a katonák is – kap fegyverpénzt.honvedelem.hu

Nem ültünk tétlenül: a legmodernebb technológiák nyomában jártunk az izraeli Védelmi Minisztérium Nemzetközi Védelmi Együttműködési Igazgatóságánál.
![]()
3,3 E megtekintés · 128 reakció | Nem ültünk tétlenül: a legmodernebb technológiák nyomában jártunk az izraeli Védelmi Minisztérium Nemzetközi Védelmi Együttműködési Igazgatóságánál. | Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Nem ültünk tétlenül: a legmodernebb technológiák nyomában jártunk az izraeli Védelmi Minisztérium Nemzetközi Védelmi Együttműködési Igazgatóságánál.www.facebook.com
Igazabol mar mindrol szuletett dontes.Gulyás kormányinfó SAFE
Magyar-cseh-francia pályázatról előreláthatólag kövi héten döntenek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..