Kijev / Kiev /Project 1143 osztály (Szovjetunió)

Az meg elöl van ugyanígy.

Mellékesen csak hogy tisztázzuk: Ha az orrtól nézzük akkor az első dupla indító az SA-N-4-indító a második pedig SA-N-3 indító.A sziget mögötti* indító pedig SA-N-3 indító.

*Ezt összekevertem én(is mea culpa)amikor rákérdeztem.De ettől még a kérdes áll hol a másik SA-N-4 indító?

Na, levettem a könyvet a polcról. Szóval az SA-N-4es indítók nem látszanak, de vannak. Az első az SA-N-3 mögött, a hátsó meg a hátsó ágyútoronyban.

Köszi!Az első az SA-N-3 előtt van de ez részletkérdés.
Hogy miért nem *#&&$&$¥÷¥€/%÷%;#&$¥#₩)×*&'₩£#&#&$£¥$ az aki kitalálta,hogy egybeépíti a toronnyal!Ezt leszámítva nagyon elegans mérnöki megoldás.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Köszi!Az első az SA-N-3 előtt van de ez részletkérdés.
Hogy miért nem *#&&$&$¥÷¥€/%÷%;#&$¥#₩)×*&'₩£#&#&$£¥$ az aki kitalálta,hogy egybeépíti a toronnyal!Ezt leszámítva nagyon elegans mérnöki megoldás.

• Tetszik
Reactions: fip7

rflj1gvnphi11.jpg

Az oldalt lenyíló ablakban a könyvből egy csomó hajó ábrája benne van. Antennák és fegyverzet.
https://www.google.hu/search?q=kiev...ECAwQAw&biw=1920&bih=888#imgrc=f7nQmd2YyEK7-M

A könyv címe, amiből a képek vannak: Bill Gunston Modern repülőgéphordozók
És megvan a bookline-on

rflj1gvnphi11.jpg

Az oldalt lenyíló ablakban a könyvből egy csomó hajó ábrája benne van. Antennák és fegyverzet.
https://www.google.hu/search?q=kiev...ECAwQAw&biw=1920&bih=888#imgrc=f7nQmd2YyEK7-M
Nosztalgikus.Megvolt annó.

Azon agyalgatok,hogy a Kijev osztály mintájára,de modern kivitelben(VLS lnditok, korszerű hát rendszerek,F35B,egyfajta Ára Battelhawk helik) kiegészítve deszantszalito képességgel pont jó lenne a Dél Kínai tengerre az amiknak.

Nosztalgikus.Megvolt annó.

Azon agyalgatok,hogy a Kijev osztály mintájára,de modern kivitelben(VLS lnditok, korszerű hát rendszerek,F35B,egyfajta Ára Battelhawk helik) kiegészítve deszantszalito képességgel pont jó lenne a Dél Kínai tengerre az amiknak.
Otthon faternál megvan. Egyszer akkor lefotózom az egészet és felteszem, ha van rá igény.