Nem azt mondom hogy nem lehet csak azt hogy meg nincs rendszerbenJa, akkor mindent vissza!!!
A T-90MS per pill nem is összemérhető a VT-4-el. Megint, mily oly sokszor, valamit hasonlítunk a semmivel!
![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem azt mondom hogy nem lehet csak azt hogy meg nincs rendszerbenJa, akkor mindent vissza!!!
A T-90MS per pill nem is összemérhető a VT-4-el. Megint, mily oly sokszor, valamit hasonlítunk a semmivel!
![]()
Ezt a meccset már párszor végigjátszottam, pl AESA radar esetében. Ugyebár a kínairól nem tudhatjuk, meg nincs adat, meg amúgy se nagyon stb. stb. de bezzek az orosz. Na az asztán.Nem azt mondom hogy nem lehet csak azt hogy meg nincs rendszerbentehat egy nem rendszerben levo hk nal egy rendszerben levo mindenfele kepp potensebb
hisz ha nincs rendszerben akkor rendszertesztek se voltak meg ugyhogy bizmytalan mint a kutya vacsoraja.../ha a rendszerei lennenek mar rendszerben levo elemekbe akkor az mas teszta mert akkor a rendszereket kulon kulon osszelehetne merni es lehetne egy optimalis becslest vegezni hogy mit mutat ha osszeall /de ez mind pozitiv mind negativ iranyba hatalmas kilengeseket mutathatna./... Legalabbis szerintem
Kina mar reg nem az oroszokkal versenyzik fegyvergyartas teren.Ezt a meccset már párszor végigjátszottam, pl AESA radar esetében. Ugyebár a kínairól nem tudhatjuk, meg nincs adat, meg amúgy se nagyon stb. stb. de bezzek az orosz. Na az asztán.
Az már aprócska részletkérés, hogy az előbbi rendszeresítve van sorozatgyártású gépeken, a másik meg lényegében kísérleti darab.
Ja, akkor mindent vissza!!!
![]()
Jó lett volna modernizált T-72 is.
Fényképnek. Tudtommal megkapta az új ágyút és akkor gondolom az új lőszert is. És azokat nem idén kezdték el modernizálni.Még is mire lett volna jó?
Fényképnek. Tudtommal megkapta az új ágyút és akkor gondolom az új lőszert is. És azokat nem idén kezdték el modernizálni.
Itt azt írja, hogy a modernizált T-72 is ugyanazt kapjaMit bizonyított volna a kép?Nem ugyan az a harckocsiagyú van a T-90M-ben vagy MS-ben mint a T-72B3-ban bagy B3 obr.2016-ban.Csak a T-14 és a T-90M(bár ez utóbbit nem tudom hogyan) tudja a legmodernebb orosz lőszereket használni.
Itt azt írja, hogy a modernizált T-72 is ugyanazt kapja
https://www.armyrecognition.com/nov..._for_t-14_and_t-90ms_tanks_tass_12711161.html
De lényegtelen, lehet neked megbízhatóbb infóid vannak.
Az a bajom, hogy két forrást is találtam és mind a kettő mást mutat.
Az a bajom, hogy két forrást is találtam és mind a kettő mást mutat.
Nem jövök rá, hogy akkor most melyék is az új lőszer.
https://defpost.com/tag/3bm60-svinets-2/
Csak az a gond, hogy nem tudom, mennyire terjedt el. Ok, hogy kiállítják, de a csapatoknál, mennyi lehet?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..