Kínai harckocsik

@dudi légyszi bettenél képeket orosz nyíllövedékes lőszerekről, miközben töltik a tankot, vagy valamilyen brussúrát. Annyi mindent írnak, de eléggé ellentmondásosak a dolgok. Belátom kicsit elvesztem.
Pl, ha most vennék egy T-90MS-t, milyen lőszert kapnék hozzá?

@dudi légyszi bettenél képeket orosz nyíllövedékes lőszerekről, miközben töltik a tankot, vagy valamilyen brussúrát. Annyi mindent írnak, de eléggé ellentmondásosak a dolgok. Belátom kicsit elvesztem.

Na látod ez egy nagyon jó kérdés.Szerintem ez attól függ,hogy ki vagy.A harckocsi legegyszerűbb butítása az ha a nem a legjobb lőszert adod hozzá hanem gyengébbet.

Milyen képet?Amikor málházzák a tankot?Milyen tankot(melyik T-90-est)?

Milyen képet?Amikor málházzák a tankot?Milyen tankot(melyik T-90-est)?
Igen. Légyszi T-90MS-t, de felőlem lehet valamilyen felujított T-72 is amibe elvileg az új ágyú van.
Ilyesmikre gondolok:
Tank-3.jpg

Tank-4.jpg

Tank-5.jpg

Tank-6.jpg

Tank-7.jpg

Tank-8.jpg

• Tetszik
Reactions: Rotten878
Szeretnék 3BM60 vagy 3BM70 látni valamilyen fotón. Mindegy, milyen kontextusban: reklám, valamilyen agitprop anyag, sajtó. Csak jőjjön át, hogy hadrendben van és használják.
De ha ez nincs, akkor szeretnék a T-90MS lőszerére vontatkozó adatot, de lehetőleg megbízható forrásból.
Mint látható, a kínaiak betették a promó anyagokba a képet. Tehát messze nem titkos a dolog.

• Tetszik
Reactions: Roni
Szeretnék 3BM60 vagy 3BM70 látni valamilyen fotón. Mindegy, milyen kontextusban: reklám, valamilyen agitprop anyag, sajtó. Csak jőjjön át, hogy hadrendben van és használják.
De ha ez nincs, akkor szeretnék a T-90MS lőszerére vontatkozó adatot, de lehetőleg megbízható forrásból.
Mint látható, a kínaiak betették a promó anyagokba a képet. Tehát messze nem titkos a dolog.

Nincs is MS az oroszoknak és nem is lesz!M lesz nekik amiből van már talán egy tucat,hisz idén áll rendszerbe.

Nem gondolod,hogy én fogom a te kedvedért feltúrni az internetet emiatt???
De. Pont erre gondolltam...
Ha én képes voltam rá, méghozzá elég rövid idő alatt, egy ilyen apróságot igazán elvárhatok viszonzásként.
Nincs is MS az oroszoknak és nem is lesz!M lesz nekik amiből van már talán egy tucat,hisz idén áll rendszerbe.
Ha jól emlékszem az egész vita onnan idúlt, hogy azt mondtam, hogy a VT-4 kb ugyanazt a szintet képviseli mint a T-90MS. Erre forrásokat, adatokat stb. stb. kértél.
Rendben, amit hírtelen találtam megosztottam.
Most légyszi mutasd meg te, hogy mit kap a T-90MS. De ha erről nincs adat, akkor a jelenleg modernizált T-72-esek vagy T-90-esek.
Amúgy elég gáz lenne, ha még annyi adat sem lenne mint a VT-4-ről.
Ugye, ott az a bizonyos úgy 125 mm ágyú, a 2A46M-5 és nem érdekel, hogy milyen környezetben találsz róla képet az új lőszerrel csak légyszi mutass valamit.

• Tetszik
Reactions: Rotten878
De. Pont erre gondolltam...
Ha én képes voltam rá, méghozzá elég rövid idő alatt, egy ilyen apróságot igazán elvárhatok viszonzásként.

Ha jól emlékszem az egész vita onnan idúlt, hogy azt mondtam, hogy a VT-4 kb ugyanazt a szintet képviseli mint a T-90MS. Erre forrásokat, adatokat stb. stb. kértél.
Rendben, amit hírtelen találtam megosztottam.
Most légyszi mutasd meg te, hogy mit kap a T-90MS. De ha erről nincs adat, akkor a jelenleg modernizált T-72-esek vagy T-90-esek.
Amúgy elég gáz lenne, ha még annyi adat sem lenne mint a VT-4-ről.
Ugye, ott az a bizonyos úgy 125 mm ágyú, a 2A46M-5 és nem érdekel, hogy milyen környezetben találsz róla képet az új lőszerrel csak légyszi mutass valamit.

Javaslom a T-90 topikot ott mindent megtalálsz az MS-ről meg az M-ről is.

Látom nem igazán akarod megérteni,hogy van vagy 6-12db M összesen MS meg meg egy sem lett átadva.
Milyen jepet vársz?

Ha ms bol meg egy sincs atadva akkor valojaban nincs is mivel versenyrekellnie /pill a vt4 nek. Techdemo. /valoszinuleg nem marad az de jelenleg akkor meg csak techdemo ami 0 harcertekkel rendelkezik./

Ja, akkor mindent vissza!!!
A T-90MS per pill nem is összemérhető a VT-4-el. Megint, mily oly sokszor, valamit hasonlítunk a semmivel!
:hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos: