Több szem többet làt ?A new image of KJ-2000. It was shot in August 1st Parade in 2017.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Több szem többet làt ?A new image of KJ-2000. It was shot in August 1st Parade in 2017.
Ha vilaghatalom vagy vagy ilyen aspiracioid vannak akkor csak a top lehet a minimum.Megint felmerül a kérdés, hogy kivel szemben elavult?
Ha vilaghatalom vagy vagy ilyen aspiracioid vannak akkor csak a top lehet a minimum.
Ők regionálisra gyúrnak. Ebből nem is csináltak soha titkot. A doktrinájuk szabadon olvasható valamilyen fehér könyvben.Ha vilaghatalom vagy vagy ilyen aspiracioid vannak akkor csak a top lehet a minimum.
Tegnap olvastam, és be is raktam, hogy egyenlőre az "első szigetláncig" terveznek tevékenykedni.Ők regionálisra gyúrnak. Ebből nem is csináltak soha titkot. A doktrinájuk szabadon olvasható valamilyen fehér könyvben.
Csak az US Navyval szemben. Nem?Megint felmerül a kérdés, hogy kivel szemben elavult?
Ezt igy gondolta McArthur 1950-53 ban is. Aztan meg .....Akkor az ARMY közelében sincs egy világhatalom hadseregének...
Szerintem a Liaoning sem érte el még jelenleg sem a 100% feltöltöttséget repülőgépekkel és személyzettel. Vagy ha mégis, az nagyon mostanában jöhetett össze. Nagyon nem is mehetnek messzire a jelenlegi pilótaálománnyal. Ha valami gond van akkor közel kell legyen a szárazföld, hogy egy szárazföldi reptérre tudják átirányítani a gépet. A következő néhány évben kétlem, hogy változni fog a helyzet. Max valamilyen szimbolikus értékű látogatásra mehet el a hordozójuk. Mittomén, kiköt Pakisztánba meg néhány afrikai kikötőbe, mint amolyan katonadiplomáciai eseményként.Tegnap olvastam, és be is raktam, hogy egyenlőre az "első szigetláncig" terveznek tevékenykedni.
Ezt igy gondolta McArthur 1950-53 ban is. Aztan meg .....
Van ott a környéken néhány izmosabb haditengerészet...Csak az US Navyval szemben. Nem?
Megint felmerül a kérdés, hogy kivel szemben elavult?
Ők regionálisra gyúrnak. Ebből nem is csináltak soha titkot. A doktrinájuk szabadon olvasható valamilyen fehér könyvben.
Tegnap olvastam, és be is raktam, hogy egyenlőre az "első szigetláncig" terveznek tevékenykedni.
Miert gondolod igy?Ha abból indulunk ki amit mondtál("Ha vilaghatalom vagy vagy ilyen aspiracioid vannak akkor csak a top lehet a minimum.") akkor az ARMY közelében sincs a te elvárásaid szerint!
Miert gondolod igy?
Az ARMY soem onelloan megy a harcba. Az ellensegnek szamolnia a kell a NAVY de legfokeppen az AIR FORCE es a MARINE erejevel. Marpedig a legieroonmagaban is eleg ahoz hogy barmely ellenseget ledaraljon . LasdSzerbia ahol a terep a motivacio mennyiseg mind mind a szerbek oldalan voltak szarazfoldi hadero tekinteteben aztan megis elveszitettek a haborut csak a legierovel szemben.Mert az ARMY nehéztechnikája kétségtelenül modern de még véletlen sem a top.Vegyük sorra:az Abrams már nem top harckocsi hiába a SEP korszerűsítés(az ágyúhoz nem nyúltak márpedig az L/45 már kevés,a gázturbina pedig folyamatosan ott van mint egy rossz megoldás).A Bradley?Most arról mit mondjak?Csak jobb IFV-k vannak nála azok közül amik vele egyidőben vagy később készültek(igazából még a BMP-2M is jobb IFV mint a Bradley pedig az csak egy modernizált BMP-2).Stryker?Nem rossz de APC-ből is csak jobbak vannak a kortársai közül csak úgy mint a Bradley esetében.Paladin?Az sem top eszköz már.
Összességében ahogy írtam még mindig modern az ARMY de az eszközparkja messze nema legmdernebb technikákból áll.