Winkler évek óta kb. arról szól hogy a hülye amerikai járgányait szerelgeti meg maszekol gondolom valamit, és látványosan nem követi a szakmai részét. Amivel nem lenne baj, de láthatóan totál felkészületlenül, "érzésre" minek osztja az észt n+1 megjelenési felületen?
Azt hiszem egy két laptimeot láttam tőlük, de az meg annyire nem kötött le. Ami legjobban zavar az összes ilyen műsorban az pont ez a magyar gagyizás. A lapttimeos fiúkból is azt láttam hogy ülnek egy műanyag kerti asztalnál egy ilyen balaton soundos kezdőfelszerelésben és osztják az észt. Engem ez a hozzáállás egyszerűen irritál.
Megnézel egy ismert külföldi csatornát (Alex on Autos, Autogefühl, Raitis Rides, scotty kilmer), mind iszonyat feszes, lényegre törő, és többnyire egy jól átgondolt séma szerint alaposan körbe is járja a témát, persze eltérő stílusban. Az autogefühlös arc pl. a szokásos germán alapossággal és "humorral" körbenjárja a műszaki részt, teljesen korrekt egyébként, az állandó pécé siránkozása hogy jajj ez állatbőrös meg már szinte vicces, de vérprofin tolja.
Ezek miatt leszoktam / lemondtam a magyarok többségéről, nem nagyon derült ki belőlük soha semmi érdemleges. Vályiból is ezért lett elegem, annyira tojnak bele az egészbe hogy az hihetetlen. Egyedül talán a keleteurópás használt autós roncselemzés az érdekes színfolt, spec az pont totalcar, de nem is ezek a régi arcok csinálják.
Egyelőre sanszos hogy csak a klónom ér rá, mert én most piszkosul el vagyok havazva, ha ki is sírom tőle, egy másik ismerős is vett valami közepes Ducatit.
Lehet inkább kezdésnek arra kellene felülni az 1300-as gyorsnak kinéző honda helyett.
[/QUOTE]
A Totalcar csapatból pár taggal volt személyes élmény is, két perkupai találkozón,
https://totalcar.hu/belsoseg/2011/08/04/tepd_a_hurt_ontsd_a_bort_kit_erdekelnek_az_autok/
https://totalcar.hu/belsoseg/2012/07/31/zacskooo_te_atkozott_szabotooor/
illetve parkolóparádén.
Winkler egyszer - nagyon régen - leszólt egy idős bácsikát, mert a robogóján egy hosszú antennaszerűségre magyar zászlót mert tűzni...
Na, amit azért kapott...
...tőlem pl. azt, hogy aki a születési nevét sem vállalja fel, szóval...
Az a posztot már rég nem találom
Vannak jó beszólásai a "tesztjeiben", ezért olvasom el.
Élőben jófej volt.
Bazsónak beütött a Tesla (ez valami kábítószer, ha jól értem
), elveszett ember az.
Élőben normális volt.
Papp Tibi helyből ellenszenves (Attól még elolvasom, mert szakmailag tanult létére rendre pofára esik és még be is számol róla)
Élőben még nem találkoztam vele.
Vályi Pista számomra kamerán át nagyképű bicskanyitogató, irritáló; ezt jól meg is mondtam neki Perkupán
, utána megittunk egy újabb felest...
Így kijelenthetem, hogy élőben viszont annál hitelesebb volt.
Csikós számomra az etalon mind emberileg, mind szakmailag.
Lehet nem véletlen, hogy rendszeresen levelezünk.
A magyar autós tévé/youtube műsorok többségéről részemről annyit, hogy anno amikor a VOX tévén volt Peter Stützer (sajnos betegség miatt visszavonult) vezetésével vasárnaponként autós műsor, akkor azt néztem, mert abból
sokkal többet tudtam meg (féktáv hidegen, melegen, szlalomképesség, meghajtva szerpentinen stb. stb.), mint a magyar műsorokból, amik abból álltak, hogy a Városligetben körözött szó szerint a kamera körül műsorvezető a Suzuki Stiftel, s közben mondta, hogy nagy sebességű kanyarokban is stabil...
Azt mondtam, hogy amúgy egy kukkot nem tudok németül?
Arra meg sajnálom az időt, hogy két információmorzsáért végighallgassam a szóhasmenést.
Akkor inkább benézek (az esélytelenek nyugalmával) egy autószalonba, néha "nyílt" napokon kipróbálom az autókat.