M
molnibalage
Guest
Agresszív retorikát...? Folyamatosan a "bringások nem ismerik KRESZ-t", meg a "suttyó bringásköcsög" duma...Amúgy vitaindítónak elfogadható lenne ez a kezdeményezés, ha a bringások nem tolnák olyan agresszívan a retorikát, mint az autósok suttyób része.
A pesti rakpart még esetleg "rehabilitálható" lenne, mert ott van a Váci út, de a budai oldalon városszerkezetileg nem nélkülözhető egy viszonylag nagy kapacitású É-D irányú korridor. Nincs alternatívája. Amúgy amikor a rakpart rakpart volt, akkor is voltak, akik sírtak, hogy nem korzó?
.azt valahogy mégsem ilyen videókkal van teli a YT, pedig azt is felveszi a menetrögzítő kamera...
Vagy lásd odafent a "retardképű hülyegyerek teker a rakparparton" sorokat.
Fogalmazzunk úgy, hogy a gépjármű használók egy részéből még azt sem nézem ki, hogy olvasni tud-e...
Igen, egyes C kategóriás állampolgárokról beszélek.
Záróvonalat átlépő, szembe sávban, meg zebrán előző barmokkal van teli a videómegosztó. Bringást lassan nem látok rajtam kívül úton, mert nem mernek rámenni. Tegnap én is inkább bringaúton mentem a Budafoki helyett Kelenvölgy felé. Pedig csak 7 éve jártam rajta....