T
Törölt tag 4082
Guest
Meg azok is, akiket meg fog ölni. Csak ebbe nem szeretnek egyesek belegondolni. Mert ne legyenek illúzióink az ilyen meg fog ölni.Attól vagyok virág lelkű, hogy nem azonnal a másik ember halálát kívánom? Akkor vállalom.
Számomra az a furcsa, hogy egy ilyen srác is mint a molnibalage, aki pont nemrég vesztette el az édesapját, tehát lehet némi fogalma a halálról, is csípőből lelőne egy autós szabálytalankodót. Pedig az is valaki gyeremeke, vagy szülője.
Lehet kicsit érzékenyen reagálok de pár napja egy hasonló autó, lehet pont ugyanez, de nem biztos úgy gondolta, hogy jó poén fel a járdára át a zebrán be a szembe sávba fékezés nélkül. Én nem találtam annyira jó poénnak, mert pont annál a lámpánál vártam, hogy zöldre váltson. Őt ez a tény egy cseppet sem zavarta, ha nem lépek hátra lazán elgázol.
Persze mondhatod, hogy de hát hátra léptél, meg hogy jaj, hát ha nem lépek el megáll biztos, csak nem hiszem.
Innentől kezdve szerintem engem is várnak haza, és szeretnék úgy közlekedni, hogy csak a saját és a másik közlekedő véletlen hibái veszélyeztessenek, ne a szándékos gyilkosjelöltek.