Az eljáró szervezetek működési problémájáról, vagy a ítélethozatalnál alkalmazott bűntetőjog, és a kirótt büntetések mértékéről lehet vitatkozni.
Vagy, hogy tényleg annyira jó-e a Szaudi rendszer...
Én szimplán az egyéni itélkezés, azon belül is a agyonlövés, élveboncolás, megnyúzás, stb, mögött álló itélkezés, és ennek a fórumon való megnyilatkozása ellen emeltem szót.
Csak úgy tűnik ezt nem képesek megérteni egyesek..
De,megértjük.De ha nem mükszik a rendszer,akkor változtatni kell rajta-mert a fusztrált és dühös embereknél előbb-utóbb elszakad a húr.Az nem megy,hogy a mezei kisember mély csöndben egyen szépen és szerényen késsel és villával-más meg közben kétpofára zabál és a végén odaszarik a közös asztal közepére.
Nekem spec kezd tele lenni a pirosmintás napozom.Valaki Teslában akar fittizni?Vegyen magának-de ne az én adómbol megtámogatva,hanem a saját leadózott jövedelméből.Valaki deviza alapú hitelt vesz fel,mert annak jobb a kamatja?Tegye.De ha az árfolyamkockázat a körmére ég,akkor miért az adófizetők fizessenek helyette?Nyereség az övé,a kockázat és a kár meg az adófizetőé.Aki bünös,bünhődjön.Ha másbol nem ért,akkor kapjon nyilcvánosan a helyi főtéren korbáccsal,ha kell.
Különben ismerek olyat,aki felfüggesztettet kapot,és bevonták a jogsiát,mert elütött egy gyereket.DE NEM TEHETETT ROLA.Egy szaros motoros a járdán motorozott,és a gyerek ijedtében a motors elöl ugrott az útra.Féktávolságon belül.Gyerek különben egy kéztöréssel megúszta.De az ürgéről a nagyságos "szerv" megállapitotta,hogy "nem a közlekedési viszonyoknak megfelelően" közlekedett.Motoros kölyök,meg aki az egészet okozta,kapot egy szóbeli ejnyebejnyét-mert jó haver az apja.
De a kisember,az adófizető csak legyen toleráns és türelmes......