Légyszíves igen, fordítsd le kammról magyarra, mert úgy látom nálad nem ugyanazt jelentik a szavak, mint amit a valóságban.
Egen, tudjuk hogy az anyanyelveddel is hadilabon allsz, de ez semmikeppen sem az en hibam...
Egy darabot nem hoztál akkor se, és most se. Innentől nehezen lesznek a te oldaladon.
Az áram a konektorból jön. Tudom. Szokásos sötétzöld faszságot tolsz, amiben a villanyautóból nem jön ki CO2 a belsőégésű motorból meg igen. 0 kisebb mint a valami tengely mentén gondolkodik.
Megkövetem Kokot, megsértettem, hogy hozzá hasonlítottalak.
Mint mar sokszor ezelott, megint fogalmam sincs mit ossze hablatyolsz. Mondjuk ez mar megszokott dolog toled.
A tény: Az F-35öst veszik mint a cukrot
Marmint azok, akiknel a palyazatokat lehallgatta az NSA es annak megfelelolen loditottak ossze-vissza az ajanlatokban?
Ez ugye azota kiderult, eddig "csak" a dan, norveg, holland es a belga palyazatok kapcsan.
B tény: A Saab gyártmányát már korrupcióval se veszi senki
Errr, van ez az orszag, Brazilia - tudod, az 5-6. legnagyobb a bolygon... na ok nemreg rendeltek kezdesnek 36 gepet es egy egesz gyarat kaptak, plusz kozos fejlesztest. A varakozas, hogy naluk lesz vagy 80-100 a legujabb E/F gepbol vegul.
Emellett tobben vettek mar az elozo Gripent is (CZ, HU, TH, SA, BR + a brit gyakorlosuli), mint Rafalet, de tobben, mint EFt is, amit a gyarto orszagokon kivul 2-3 arabnak meg Ausztrianak sikerult osszesen eladni (utobbi szabalyosan gyuloli es arulja.)
Sebaj, egesd csak magad.
Kamm állítása: Az F-35 szemét a Saab a király mindenben.
En ilyet biztosan nem mondtam, de el tudom kepzelni, hogy egy alacsony intelligenciaju egyednek ez ilyen egybites modon szurodik le - de az nem az en hibam...
Persze. Fogalmatlan vagy ehhez is, mint a Lada-Passat temahoz, de hangosan es latvanyosan jaratod le magad.
No meg egyertelmuen semmi kozod semmifele tudomanyos terulethez, hiaba kodositesz rola.
Mondjuk ezt eddig is tudtam, a logika teljes hianya es a 2800 baudos vitakeszseged elarulta mar a legelejen, nem veletlenul emlitem meg mindig.
És ugye érzed, hogy ha egy vadászgépből csak az nem vesz, akinek nincs rá pénze, de az is megvenné, akkor talán valami gond van azzal az érvvel, hogy hát mindenki panaszkodik rá...
Fogalmam nincs, mit probalsz mondani, de nem is igazan hangzik relevansnak, szoval jol van ez igy.
Az egyetlen érv amit szódával fel lehet hozni a villanyautó mellett az az, hogy nincs lokális CO2 kibocsájtása. Fájdalom a környezeti terhelés viszont a sötétzöld álmaiddal szemben nem egyenlő a CO2 kibocsájtással.
De a te logikád szerint ami CO2 semleges az nem szennyezi a környezetet, tehát akkor a kén égetése se.
Megint lecsap az egybites memory bitmap. Valahol vicces, hogy meg vitazni sem tudsz, mert meg arra sem vagy felkeszulve, hogy kontextusaban ertelmezni tudj barmit.