A családhoz szoktam arra járni, és idegesítenek a hülye bringások, akik miatt nem hogy nem tudom csapatni, de konkrétan meg akarják öletni maguk. Egyébként bármi ami nekem vagy a családomnak fontos, előrébb való, mint az, hogy ott kerekezzen pár balfasz.Nem, Pisti nem erről beszélt szerintem, ő szeret emlékeim szerint felmenni a Visegrádi-hegységbe emlékeim szerin örömautózni az öregecske Alfával és idegesítik a bringások akik miatt nem tudja csapatani. Mivel előbbre való az mint az egészséges bringázás?
A 11-es meg szégyen, azon van az Eurovelo-6, régen ki kellett volna építeni, máshol a nyugdíjas osztrák-német kerékpáros turistákra egész iparágat lehet felhúzni, itt meg lófasz van.
Arra ott van a nagykörút nekik, most csináltak külön sávot nekik.
Ha minden áron nehezebb terepen is akarnak edzeni, akkor vannak olyan utak ahol szintén lehet kerekezni, de jobb a burkolat, kisebb a forgalom, esetleg a forgalomtól is elzártak, illetve lobbizzanak ki kerékpáros napot, illetve tartsák be a forgalomban való részvétel feltételeit: macskaszem, lámpa, prizma a keréken, csengő, stb, vagy legyen felvezető autó mögöttük... és ne kacsázzanak retardált kiszámíthatatlan módon se, mert úgy kilapulnak.