Ez biztosan legális perverzió?Nekem az örök szerelem mindig az olasz autók voltak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez biztosan legális perverzió?Nekem az örök szerelem mindig az olasz autók voltak.
Engem sem vegzáltak még érte, pedig még azt is bevallottam nyilvánosan ezen topicban, hogy tetszik a Fiat Multipla.Ez biztosan legális perverzió?
Nekem is tetszik! Ha a belseje nem lett volna olyan "gyerekes", vettem volna egyet.Engem sem vegzáltak még érte, pedig még azt is bevallottam nyilvánosan ezen topicban, hogy tetszik a Fiat Multipla.
Engem sem vegzáltak még érte, pedig még azt is bevallottam nyilvánosan ezen topicban, hogy tetszik a Fiat Multipla.
Nekem még az is bejön, főleg a légbeömlők "golyó-rács" kialakítása nagyon ötletes. Szerintem.Nekem is tetszik! Ha a belseje nem lett volna olyan "gyerekes", vettem volna egyet.
Mondjuk lehet az sem ártana, ha a Veszprém/Szombathely fele menő Bakony IC-ken működnének a budik és nem egy "a wc használhatatlan" matrica lenne rájuk kirakva (nem egy alkalommal), hogy menj a gyorsvonati kocsiba, ahol viszont valami állat szó szerint kb az ablakot is szarral keni összeVitézy Dávid
"A mai eset is jól illusztrálja, miért nem lehet a budapesti vasúti fejlesztéseket a teljesen fals, politikai érdekek által vezérelt vidék-főváros, vagy ahogy Lázár fogalmazott, népi-urbánus ellentét szemüvegén keresztül nézni. A budapesti vasúti csomópont, mint szűk keresztmetszet és annak zavarai az egész országra kisugároznak - a budapesti vasúti hálózat lerobbant állapota nem a fővárosi szavazóknak okozza a legtöbb problémát."
Vitézy Dávid
"A mai eset is jól illusztrálja, miért nem lehet a budapesti vasúti fejlesztéseket a teljesen fals, politikai érdekek által vezérelt vidék-főváros, vagy ahogy Lázár fogalmazott, népi-urbánus ellentét szemüvegén keresztül nézni. A budapesti vasúti csomópont, mint szűk keresztmetszet és annak zavarai az egész országra kisugároznak - a budapesti vasúti hálózat lerobbant állapota nem a fővárosi szavazóknak okozza a legtöbb problémát."
Vitézy nem közlekedési szakember. Aktuális divatokat hangoztat, nincs szakmai tudása és szemlélete. Politikusnak talán jó lenne.Reggel olvastam a friss bejegyzéseit a témában.
Igaz amit ír, de amolyan Vitézy stílusban a saját sz*rát is másra keni ismét.
Kell híd, de nem az utat kellene előbb megépíteni? Aztán amikor odaérnek a folyóhoz, akkor a hidat...Ha nincs hid, az a baj. Ha épitenek, akkor mièrt oda, miért nem mâshova, mièrt ilyet, mièrt kerül ennyibe...
Ha van sapka rajta, az a baj, ha nincs, akkor az.
Nekem még az is jó,ha akkorra készül eel a hid,mikorra odaér az út.Kell híd, de nem az utat kellene előbb megépíteni? Aztán amikor odaérnek a folyóhoz, akkor a hidat...
Fostalicskának nevezni a török ipar büszkeségét enyhén szólva is tiszteletlenség.Elég mémgyanús kép.
Olyat fejét vágnak mint @krisss , amikor meglátta a Panther szerződést.
Vmi elektromos török fostalicska, amivel kocsikáznak, de csak Pesten.
Dőlt betűvel szedtem ironizálva.Fostalicskának nevezni a török ipar büszkeségét enyhén szólva is tiszteletlenség.
Togg T10X - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Na jöjjön csak el hozzánk a lekopott útburkolati jelek országába!
Isztambulra gondolok, ott hogy tudna boldogulni? Ott mindíg a méret és az erő dönt..Régebben jártam arra egy nagyobb terepjáróval, és egy kereszteződésnél a 3. , belső sávban álltam meg elsőként. Mikor zöldre megindultam, akkor láttam hogy a túloldalon csak 2 fogadó sáv van.. Nyomtam Neki rendesen, és a török engedett.. Tisztelte a bódé méretét no meg a vasuti sinre emlékeztető lökhárítókat..Lehet ha az utat is figyeli nem csak a festést, mondjuk egy középső elválasztóvonal azért nem árt ha van. Viszont he eljön még keletebbre, akkor sok A8-as törött audi lesz meg aminek nekimegy. Magyarországra átmenve mindig azon agyalok, hogy nálunk miért nem használják azt az üvegporos festéket az utakon, amit ott.