Érvet nem látok tőled jó szokás szerint egy darabot sem.
Tőmondatokban ma ez a helyzet. Van autód? Akkor ingyen kapsz közterület használatot úgy, hogy mástól veszed el a helyet és fizetned sem kell érte. Nincs autód, nem szennyezel, környezettudatosan bringával jársz, mit kapsz érte cserébe? Ja, hogy lófaszt a seggembe.
Nekem nincs autóm, de ha ugyanazon a területen belvárosban mondjuk bármilyen standod akarnék üzemeltetni, akkor az hány százezer Ft is lenne?* Ő kapja ingyért, alanyi jogon én meg fizessek érte?
Tehát én üzleti tevékenységet szeretnék folytatni és adózni, meg növelni a GDP-t és megélni azért fizessek. De egy autó tulajdonos, akik miatt nincs zöldterület (vagy arra is rááll sokszor a parasztja), telepöfögi a várost, neki ezt
INGYEN állja a kerület. Van ahol
kettő autóra is jár már ilyen.
*
http://budapest.hu/Documents/kozterulet_hasznalat/kozterulet_hasznalat_dijtabla_20180701.pdf
Szerinted ez hol normális? Mennyire gurult el a gyógyszered...?
Ennek semmi köze a kommunizmushoz. Jogászként ekkora baromság leírásához mennyire kellett megfeszülni...?
Egyszerűen megint arról van szó, hogy az emberek nem fizetik meg az fenntarthatatlan és mások kárára menő életüket sőt, ezt még állja is neki a város. Fasza.
Miért nem finanszírozzák ennyire nagylelkűen az én hobbimat, ami mástól nem vesz el semmit? Akkor én ezentúl követelem, hogy az ingyenes parkolás költségéig nekem a város állja a bringajavítási chehet. Mert csak. Mert ez jár. Mert ilyen alapon van ma osztva a parkolás az autótulajoknak. Mert az jár. Hogy miért, azt nem értem és sokan mások sem.
A te szabadságod addig tart, amíg mástól nem veszel el. A több tízezer autó ingyenes parkoltatása az micsoda...?