Na majd viszem a szívbeteg anyámat kórházba vagy akárhova BKV-val esetleg bicajjal a csomagtartón. Igazi életképességi vizsgálat lesz (vagy belehal, vagy nem)...
Kb. 1 hónapja vittem be húgomat a kórházba, gasztroenterológiára. Olyanokkal ültünk ott akik másik megyékből jöttek Budapestre, mert csak ott van olyan ellátás ami nekik kell. Pofátlan módon mind autóval érkeztünk, én is autóval hoztam a húgomat aki olyan szarul van, hogy tápszerrel kell táplálni hónapok óta. Nem is értem miért nem pattantunk így mindannyian biciklire....
Ugyan ez igaz az össze civil munkámra eddig.
Házakat építettem, de ne menjek autóval, miközben több helyen is dolgoztak az emberek egyszerre. Kell anyag, helyszínbejárás stb... ne menjek autóval, BKV-zzak inkább. Akár cementes zsákokkal is. LOL.
Árúszállítás, nagy háztartási gépek. A biciklis fancy hülyeúr megrendeli a nagy hűtőt a sétáló utcába. Szóval az én k*rva anyámat amiért teherautóval viszem ki az utcáig az árút majd onnan molnárkocsival. F@szé nem bicikliztem egy hűtővel a hátamon a telephelytől egészen a lakásáig. Hiszen így szennyeztem, meg dugót csináltam!
Mostani meló, rövid határidővel szállítok fontos villamossági berendezéseket különböző helyekre, pl. a csatornázási művekhez is. (meg hotelekbe stb...). Gondolom ezt is biciklivel vagy BKV-val kellene megoldanom. De ha a SirHigginisnél feltörne a fürdőszobában a szar, mert nincs áram a szenyvíztisztitó telepen, akkor persze a mi k*rva anyánk lenne a hibás már megint. Meg menne a "szar ország" mantra...
Mert belpesttel csak egy gond van, de az hatalmas. Nem értik a világot amiben élnek!
Senki sem poénból ül az autóban, hanem ezért mert valami fontos dolgot kell elintéznie. De a csököt belpesti agyakba ez már nem fér bele. Nem értik , hogy ők azért tudnak gyalog elmenni vásárolni a közeli kisboltba, mert valaki oda teherutóval kihozta az árút!
Ezek tényleg azt hiszik, hogy az ott terem....
A troli vezetékkel leárnyékolt agyú belpest tényleg hazánk szellemileg legsötétebb helye. Pedig aztán Borsodba meg Nógrádba is hordtam árút egy időben. Még a rimóci cigány telep is egy szellemi világító torony belpesthez képest...
Remélem ezt is kitörlik, mint azt amikor kelekótya pistit helyre raktam a "magyarozása" miatt... Attól is kinyílt a virtuális bicska a zsebemben.