Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Áthelyeztem ide, mert ezekhez valószínűleg nem sok köze lesz az Aeronak, az oroszok megoldják az üzemeltetés támogatását is.Malinak adtak az oroszok.
Sose értettem miért hívják az autóversenyzőket pilótának...láthatóan nem azok!![]()
Egy éve történt: Hamilton elájult egy csehszlovák vadászgépben
Még egy G-erőkhöz hozzászokott F1-es pilóta sem képes csak úgy elviselni azokat az erőhatásokat, amelyek egy vadászgépben érik.rallycafe.hu
Mert a szó magában nem kifejezetten repülőgép vezetőt,hanem simán vezetőt jelent (sőt,eredetileg felvezetőt,útmutatót,kalauzt,ki egy bizonyos útszekaszon átvezeti az útonlévőket,karavánt,hajót,)Sose értettem miért hívják az autóversenyzőket pilótának...láthatóan nem azok!![]()
Azt vettem ki belole, hogy egyrészt megpróbálják felhasználni a L-159 bizonyos elemeit (gondolom leginkább fegyverzet), és ho sokkal inkább csehesítik, bár a motor vélhetoen marad amerikai.@PavolR .
Ezt az utolsó bekezdést lefordítjátok pls., nekem zavaros.
V budoucnu bychom chtěli s letounem L-39NG nabídnout něco i z L-159. Představuje pro nás příležitost, jak se v modernizaci našich strojů posouvat vpřed, abychom si architekturu letounu dělali v budoucnu sami. Původní bitevník je americko-český. Postupně se chceme orientovat na českou modernizaci, třebaže nový L-39NG má špičkový americký motor.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..