HAZUDNAK MINT A VÍZFOLYÁS!
Ez németeknél nem meglepő....
Hans, mekkora lett a tank az új páncélcsomaggal?
65 tonna!
De csak 60-at bír el a régi alváz!
Akkor csak 60 tonna
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
HAZUDNAK MINT A VÍZFOLYÁS!
Az alváz komolyan ennyire ki van centizve?Ez németeknél nem meglepő....
Hans, mekkora lett a tank az új páncélcsomaggal?
65 tonna!
De csak 60-at bír el a régi alváz!
Akkor csak 60 tonna
Én úgy tudom igen. "Papírvékony", ha jól emlékszem alul 20-25 mm vastagság környéke.Az alváz komolyan ennyire ki van centizve?
Nem nincs. Csak 1979 óta több mint 10 tonnát hízot, szóval volt abban tartalék bőven , csak felélték.Az alváz komolyan ennyire ki van centizve?
A felfüggesztés, futóműelemek amik ki vannak. Az A5-höz szódával(kis beállítási játék) még elment az eredeti(59,8 tonna), de az A6-hoz már frissíteni kellett, 60 tonna felett így született hozzá erősebb ami 65 tonnáig méretezett, majd az A7+-A7DNK 65-68 tonnájához egy még erősebb.Az alváz komolyan ennyire ki van centizve?
Köszönöm. Azt hittem, 10% túlterhelés nem lehet gond.A felfüggesztés, futóműelemek amik ki vannak. Az A5-höz szódával(kis beállítási játék) még elment az eredeti(59,8 tonna), de az A6-hoz már frissíteni kellett, 60 tonna felett így született hozzá erősebb ami 65 tonnáig méretezett, majd az A7+-A7DNK 65-68 tonnájához egy még erősebb.
A törökök ebben bíznak, ők megcsinálták rá a maguk vasalását és azt mondták, hogy bírja a futómű. Szerintem idővel előjönnek majd a problémák vele.Köszönöm. Azt hittem, 10% túlterhelés nem lehet gond.
Hozhatnál erre forrást... A 60 tonnára márpedig van.A Rejnmetáll pár éve még úgy tudta a csomagjáról, hogy 65 tonna és az is szerepelt mindenütt kicsiny planétánk virtualitásában.
Szívesen tenném, mert hát régen mint ahogy ma keresgél az ember, úgy azokat találtam mindig, csak le lettek pucolva a netről.Hozhatnál erre forrást... A 60 tonnára márpedig van.
Szívesen tenném, mert hát régen mint ahogy ma keresgél az ember, úgy azokat találtam mindig, csak le lettek pucolva a netről.
Hozhatnál erre forrást... A 60 tonnára márpedig van.
Leopard 2 MBT forradalom - Fighting-Vehicles.coma Leo2SG-nél jobban felpáncélozott L2A4m Can is csak 62,5 tonna:
https://www.strathconas.ca/uploads/files/110221.Leo 2 Variant Summary v3.pdf
persze lehet, hogy se Szingapúr se Kanada nem tudja milyen nehéz a tankjuk....
meg az is, hogy te tévedsz...
Az csak az egyik hogy az Mlc önmagában semmit nem jelent…de az mlc ráadásul short ton-ra vonatkozikAz MLC meg ugye tudod, hogy semmit nem jelent? Ezt mivel magyaráznád?
Én inkább hiszek a Rheinmetallnak mint a fighting-vehicles.com-nak.
Az MLC meg ugye tudod, hogy semmit nem jelent? Ezt mivel magyaráznád?
Rendben ezzel lyukra futottam. beismerem. De!Az csak az egyik hogy az Mlc önmagában semmit nem jelent…de az mlc ráadásul short ton-ra vonatkozik
Én inkább hiszek a Rheinmetallnak mint a fighting-vehicles.com-nak.
Az MLC meg ugye tudod, hogy semmit nem jelent? Ezt mivel magyaráznád?
Leopárd 3 (globalsecurity.org)Az csak az egyik hogy az Mlc önmagában semmit nem jelent…de az mlc ráadásul short ton-ra vonatkozik
Ezek mind upgradelt A4-esek, igaz?German Leopard 2A7V tank offers the best protection in the world?
According to information published by the German army, the latest generation of the main battle tank in the family of Leopard 2, called Leopard 2A7V, is one of the heaviest tanks in the world with a weight of 63,9 tons, but it offers the best protection, firepower, and mobility for a tank of this class...
És ezt is egy norvég községi rendőrörs trafi híreiből tudjuk meg.Csak a pórkocsi magában. Abból kiderül, hogy mennyi a Leopard tömege üresen.
Szia,Egy hasznos kiegészitő,nem csak hk-ra
https://www.iai.co.il/p/elo-5220-othello
meg mégegy
https://www.iai.co.il/p/eli-3312