Az A7-esnél a torony hátuljának a felét még mindig a műszerezettség foglalja el, addig sem az Abrams, sem a Chally, sem a Leclerc, és a Type 90-es sem a torony hátuljában hordozza azt. Miért olyan, amilyen a Leó ? Nem tudnak miniatürizált műszerezettséget gyártani a Németek ?
Miért is jó az ilyen ?
Miben is múlta fel a Leopárd 2-es az Abrams-et ? Mitől Istencsászár ? Ezzel az írásképpel 5 évesnek tetszik lenni.
A Svájci ipar az Német összefonódású
Amint említetted, túlságosan drágának találták a gázturbinát, hát engemet a legkisebb mértékig nem zavarna a gázturbina, sőt annak a hangját szeretem.
A Spanyolok eredetileg Vickers Valiant és Abrams licencben gondolkoztak, nem láttak esélyt, AMX-40 vs Linze / Leopárd 2-es meccs ment, helyette M60A1 / A3 Patton, és végül Leó 2A4 / A5 lettek, addigra engedtek az igényeikből. És a Spanyol Leó 2-esekkel esett meg, hogy békeidőben szétrohadtak.
Ők Abrams beszerzése mellett is gondolkodtak a Leó 2-esek mellé, nem szólóban Leopárd über Alles.
A Leopárd 1-esek leállításával a harckocsit is le akarták állítani, Stryker MGS-ben gondolkoztak, de belátták, nem túl életképes, és használt Holland gépeket vettek, nem pedig vadiúj gyártású Németeket.
Az Ausztráloknak is Leó 1-eseik voltak, de ők meg Abrams-et vettek.
Az Új-Zélandiak meg a Centurion-al végeztek is a harckocsizással.
Az Osztrákok elvoltak sokáig az USA selejtjeivel, ténylegesen selejt minőségben, és 2004 után lett Leopárd 2-es, a Németek közelsége mellett.
Náluk pluszkitétel volt, hogy a harckocsinak illik búvárkodnia is, az Abrams nyíltan nem tudja ezt, a Leó 2-es igen, és döntöttek is. Én kérdem, milyen hülyeség ez a búvárkodás, hogy vannak, akik tudnak nélküle harckocsizni, mások meg békeidőben erőltetik, de ha háborúra kerül sor, akkor már nem demóznak, csak békeidőben hülyítik ezzel a népet.
Mostanra teljesen felszámolták a harckocsizóikat.
2000-es évek elején volt, de amint láthatod, Abrams + K2 Black Panther vegyesflottára váltanak, vajon miért ?
2015-ig M60A3-as Patton-ökkel voltak, és gyorsan olcsón k*vajót alapon szerezzünk be valami EU-sat, és a legelterjedtebbet, és álltak be így a sorba.
Az ő döntésük okát nem tudom, de csomó Arab ország van, aki nem is Leopárdban utazik
Politikai döntés volt, hogy Merkel és társai elhallgassanak a szidalmazásaikkal, betömtük a szájukat a vásárlással.