Milyen programokat?Kezd el szépen sorolni ezeket a programokat
Mi a szarnak cserélnék ki? Azért mert szar. Azért mert veszélyes a kezelőkre nézve, nagyobb a karbantartás igénye és a harckocsi harcértéke is kisebb. Nem létezik előnye a hidraulikus toronyforgató/stabilizáló rendszernek az elektromossal szemebn.Ha visszalapozunk eddig sem az volt a probléma, hogy a Leopárd 2A4-ből pl. Leopárd 2A6-ra átépítés esetén kicserélték a toronymozgatást hidraulikusról elektromechanikusra.
A probléma az volt, hogy megszűnt az A4-hez ezen terméktámogatás. És ez nagyon gáz.
Most meg dudi azon rugózik, hogy milyen faszok az oroszok, hiszen a T-90-ből T-90M-re építés során kap új stabilizátort a tank, de a T-72B-ről B3 során nem.... Mi a szarnak cserélnék ki?
Vagy miért lenne jó ha olyan kretének lennének, mint a németek, hogy 1000+ a világban rohangászó tankjukhoz nem gyártanának alkatrész? Épelméjű gyártó ilyet nem tesz, szerintem.
És igen, tudtommal az M1A1-ből M1A2 esetén is marad a hidraulikus stabilizátor.
Szóval még mindig nem értem, hogy:
1. Kinek mi a baja az USA, Orosz alkatrész biztosítással? Azzal, hogy még a T-62-höz vagy az M60-hoz is tudnak alkatrészt adni! Szerintetek ez a rossz ?
2. Mitől jó az a német elmebaj, hogy a saját gyártmányunknál megszüntetjük egy létfontosságú alkatrész terméktámogatását?
Én az utóbbit nettó lehúzásnak látom, de sebaj. Van akinek a szar is finom ha német....
Épp elméjű gyártó nem gyárt 35 éves színvonalon lévő részegységeket, mert próbál haladni a korral.