Azóta kiderült, hogy mégis csak ez történt.
És a legjobb:
Csak, hogy mindenki értse a tipikus Wilsoni kamu cunamit. És ehhez az előző idézetek is kellenek!
1. A Dánok megállapítják, hogy a Caesar nem teljesít jól.
2. Ukrajnának adományoznak párat, ahol szintén előjönnek a hibák, amiről én beszéltem majd Wilson letagadta.
3. Wilson szerint a Dánok az ukránoknak adományoztak Caesart, de az ukrán Caesar tök jól működik, mert az nem Dán XD
4. A Dánok az ukrán "tapasztalatokra" támaszkodva az összes Caesart elküldik ukrajnába, és vesznek helyette normális tüzérséget.
5. Wilson szerint a rosszul működő, harctéren leszereplő Caesart nem ezért adták ajándékba a Dánok mind egy szálig és vettek helyette tök mást.... Csak ha nem ezért akkor mi a f@szért?
6. Wilson szerint az ukrán Caesar lövegek ezután is csodásan működtek, hiszen az ukrán Caesarok nem a Dán Caesarok....
Végső kérdés
Hol vannak a Dán Caesar ütegek, ha azokat a dánok ukrajnának ajándékozták, de wilson szerint ukrajna nem azokat használja?
Remélem értitek a szófosásába rejtett többszörös logikai bukfenceket.
És ezek után:
A wilsoni tények fentebb olvashatóak, rakja össze mindenki, hogy mi a helyzet wilson szerint.
Én úgy látom, hogy ő nem akar kijönni abból az erdőből, szemmel láthatóan ott érzi jól magát
UI.:
Aztán leírja ezt:
"Caesar tűzérségi rendszert kaptak és megelégelve a technikai problémákat kapva kaptak az ukrik kérésén a dánok és miután elpasszolták nekik a Caesar-t az ukri háború miatt kialakult biztonságpolitikai helyzetet kihasználva az eredetileg a (dánok számára) legjobbnak kiértékelt és drágább izraeli ATMOS-t szerzik be a rakétás tüzérséggel együtt?"
Beszarás XD