M1 Abrams reaktív páncéllal (ARAT), és annak sérülései háborúban:
Akkor ez sem kilőhetetlen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
M1 Abrams reaktív páncéllal (ARAT), és annak sérülései háborúban:
Egy többszáz tonnás Doomhammer szupernehéz tank sem kilőhetetlen!Akkor ez sem kilőhetetlen.
Akkor ez sem kilőhetetlen.
mindig meg akartam kérdezni:Csak mondjuk ezt nem érdemes benevezni a torony dobáló versenybe.
Ha nem robban be a lőszer (tehát nem robban le a torony) akkor ritka az, hogy mindenki meghaljon, ilyenkor csak a kezelők egy része hal meg.mindig meg akartam kérdezni:
ha csak abba halsz bele, hogy a kűzdőteret darabokra tépi egy gránát, akkor kevésbé vagy halott, mint ha ledobja a tornyot?
picit gondolkodj máshogy, autó, mi a rosszabb ha kapsz egy defektet vagy ha felrobban a motor az autóval együtt?mindig meg akartam kérdezni:
ha csak abba halsz bele, hogy a kűzdőteret darabokra tépi egy gránát, akkor kevésbé vagy halott, mint ha ledobja a tornyot?
mindig meg akartam kérdezni:
Nézz már meg egy Leclerc-et belülről... Az Abramsnél meg úgy oldották meg, hogy akkor a torony mint egy csárda.
Most akkor az álmaidról vegy tényekről beszélünk? Mert a tény az, hogy nem létezik autoloaderes Abrams! Minden más csak álomvilág még úgy is, hogy amúgy papíron van autoloader hozzá.
Torony szélesség, hosszúság, magasság, ez az ami nekünk számít. Ezt hasonlítsd össze a Leopard 2 vagy a leclerc tornyának hasonló méreteivel.Az Abrams toronytetőig 2,375 m, a Leclerc 2,461 m, akkor az Abrams-nek kéne rosszabbal bírni, és megoldható neki ?
Amit lefényképeztek, meg promóciós filmben (2011-ben) is mutattak, az létező, és hogy sorozatgyártásba viszik-e, vagy nem, az más probléma. Az Abrams fő ellenfele a T-55-ös klónok, azok ellen a 16 + 3-as lőszerkészlet, 6 gépes egységgel számolva megfelel, nem kell kihasználni a max 30 lőszert és így az autotöltőt. Más helyen meg úgy sem terveznek vele háborúba menni.
Torony szélesség, hosszúság, magasság, ez az ami nekünk számít. Ezt hasonlítsd össze a Leopard 2 vagy a leclerc tornyának hasonló méreteivel.
Ezekből a rajzokból hogy lehet tovább szűkíteni, méricsgélni a részméretezéseket ?
Segítek!Ezekből a rajzokból hogy lehet tovább szűkíteni, méricsgélni a részméretezéseket ?
Ismerem… de mit akarsz mondani?
Szóval egy eléggé K2-re hajazó új torony, XM360 120mm-es ágyú és egy Kongsberg LW30 rws M230LF-el.
A dátum az AUSA 2022-es kiállítás nyitónapja.
https://below-the-turret-ring.blogspot.com/2016/04/upgraded-abrams-to-feautre-xm360-gun.html
Nem tudom eldönteni, hogy ez most fake, vagy nem. A fura Stryker elég gyanússá teszi.
Csak mert @Mark1993 olyan jót nevetett most a Leopard topikban.
How many M1 Abrams have been destroyed in combat?
Answer (1 of 12): I cant quote any sources, but I think more Abrams, (M1-M1A2 etc) have been taken out with IEDs & anti-tank weapons than actual enemy tanks. Saudi Arabia has lost quite a few to Houthi anti-tank tactics and there are plenty of Youtube videos to support this- they are M1A2 variant...www.quora.com
https://www.quora.com/profile/Ruslan-Qurbanov-1
Nem rossz harckocsi ez, majdnem ugyanúgy örültem volna neki csúcsváltozatban, ahogy a Leopardnak örülök csúcsváltozatban.Örök klasszikus