Hm.Én viszont úgy emlékszem,hogy 105milis ágyús változat is volt ott,amik nem voltak HA páncélzatúak.
Az is volt ott, M1 Improved Performance változat.
Többet nem offolok !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hm.Én viszont úgy emlékszem,hogy 105milis ágyús változat is volt ott,amik nem voltak HA páncélzatúak.
Mind a 3,000 ?
Nem tudom, hogy mind a 3000 az volt-e, de én úgy tudom, hogy az Army az uránpáncélosokat vitte oda.Hm.Én viszont úgy emlékszem,hogy 105milis ágyús változat is volt ott,amik nem voltak HA páncélzatúak.
De az is kérdés, hova megy a DU ?
Terveztek olyant, hogy a teknőfront is kapjon, de végül csak a torony kapott.
És ha jol emlékszem,azoknak nem volt urán páncélzatuk.Az is volt ott, M1 Improved Performance változat.
Többet nem offolok !
Igen,de kezdetben az urán páncélos változat csak korlátozottan épült,a 90es években korszerűsitették rá a teljes állományt.A szerint 1987-től a sima M1A1 és 1988-tól urános. 1991-ben volt az Öbölháború.
A könyv mást mond, de nem biztos, hogy nem téved. 30 év alatt azért sok új infó látott napvilágotIgen,de kezdetben az urán páncélos változat csak korlátozottan épült,a 90es években korszerűsitették rá a teljes állományt.
És ha jol emlékszem,azoknak nem volt urán páncélzatuk.
A könyv mást mond, de nem biztos, hogy nem téved. 30 év alatt azért sok új infó látott napvilágot
Orosz dolgokban tudom, hogy sok a hibás adat a könyvben, de ez nem meglepő a kiadás dátuma miatt.
Viszont nyugati dolgokban elég keveset tévedet eddig.
Akkor mindek páncélozták félig a tornyot? Nézd meg a lövegpajzsot, a fele páncélozott a fele nem. Miértelme van ennek, ha a kutya sincs a toronyban? Az így páncélozott toronynak akkor van értelme, ha ugyanúgy ahogy az EMBT-nél belóg a kezelők feje a toronyba emiatt kell a páncélzat a torony alsó részére.Új Abrams állítólag. Személyzet a teknőben.
Hát,anno az M1TTD megbukott (nem,nem az Armata volt az első ilyen elrendezésű tank).Én spec továbbra is szkeptikus vagyok ezzel.Szerintem legalább a torony alatti személyzeti poziciót meg kellene tartani,és konzervativ módon a régi optikai periszkopokat is,pk-nak körfigyelési lehetőségekkel.Anno a TTD próbáin is,de nem olyan régen a csehek próbin is az jött ki,hogy az ember továbbra is jobban tud reagálni,tájékozódni a térben,ha együt mozog a toronnyal.Plusz az óhatatlanul előforduló töltőgép akadályok elháritására is szükség van a belsó hozzáférhetőséghez.És nyugidtan mondjátok rám,hogy maradi vagyok,de továbbra is igényelném a vészhelyzeti manuális működtethetőséget is-mégha csökent tűzerővel is,de legyen olyan (ami elromolhat,az el is romlik-hogy a működéssel természetszerüleg vele járó amortizációt már ne is emlitsem,ukri PzH pl)Új Abrams állítólag. Személyzet a teknőben.
Hát,anno az M1TTD megbukott (nem,nem az Armata volt az első ilyen elrendezésű tank).
Amik szintén megbuktak,kb ugyanazért,mint a TTD.És szerintem addig,mig nem lesz valódi MI,az ilyen elrendezések mindig is meg fognak bukni-egyszerűen mert az ember kell a gépbe.Az Armatát nem az Abrams Block 3-asról másolták / lopták, hanem volt önálló projektjeik is, az Objekt 477 és az Objekt 490-esek.
Amik szintén megbuktak,kb ugyanazért,mint a TTD.És szerintem addig,mig nem lesz valódi MI,az ilyen elrendezések mindig is meg fognak bukni-egyszerűen mert az ember kell a gépbe.
Amik szintén megbuktak,kb ugyanazért,mint a TTD.