Csak @fip7 tudja miről ír !Túl sokat beszélgettek ketten fip-pel, olyanok lettetek mint egy mini valóságtagadó szekta.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak @fip7 tudja miről ír !Túl sokat beszélgettek ketten fip-pel, olyanok lettetek mint egy mini valóságtagadó szekta.
Hol vagyunk ? A Magyar vándorban amikor az Angolok alkudoznak a foci eredményről ? LOLEgyezzünk ki abban, a Pk az kap 20 miliset, a (volt) töltőkezelő meg 12,7-eset, ez így oké ?
Minek a 20mm-es? Az pont az a kaliber ami semmire sem jó már.Egyezzünk ki abban, a Pk az kap 20 miliset, a (volt) töltőkezelő meg 12,7-eset, ez így oké ?
Egyez már bele légyszi légyszi !?Minek a 20mm-es? Az pont az a kaliber ami semmire sem jó már.
Minek a 20mm-es? Az pont az a kaliber ami semmire sem jó már.
Tehát ha rászerelek dorchester blokkokat az elejére majd ezt technikai rajzon ábrázolom, akkor máris azt jelenti, hogy a rajzon ábrázolt rászerelt blokkok, amiket fotókon is megcsodálhatunk, nem is rászerelt blokkok, hanem csak mondjuk 'különálló alappáncélzat'?Én a Challenger 2-est úgy képzelem el, mint az FV 4211-es Alumínium Chieftain-t, vagy tévképzetet vallok ?
Nem kellene ismét mítoszokat gyártani ostoba számítgatásokkal! (amúgy az ábra NEM méretarányos... a hátlap 101mm, a homloklemez meg 31mmAmennyiben a fenti rajzok méretarányosak, akkor méricskértem rajtuk szögeket, és anyag vastagságokat.
Persze ezek csak durva becslések, négy HHS NERA lapot feltételezve, az orosz tankönyv számítási módszere szerint...
... inkább 450mm lesz ez az M1 test homlok.
Nem kellene ismét mítoszokat gyártani ostoba számítgatásokkal! (amúgy az ábra NEM méretarányos... a hátlap 101mm, a homloklemez meg 31mm
Az eredeti Abrams testet és tornyot 350-400mm közé teszik M735/DM13 típusú nyíllövedékekkel szemben. Szovjet kompozitnyilak ellen jóval több. A NERA egyszerűen leválasztja a volfrámmagot, a nyíllövedék testét meg széttöri. Ezért kellene már végre megérteni miért faszság ez a számolgatás.
CIA dokumentum 1982-ből:
méghogy az internet nem felejt... Jó nagy bullshit ez a mondás. Lassan már mindent az archívumból kell előkotorászni... És vagy megvan, vagy nincs...
Wayback Machine
web.archive.org
Nem kellene ismét mítoszokat gyártani ostoba számítgatásokkal!
(amúgy az ábra NEM méretarányos... a hátlap 101mm, a homloklemez meg 31mm
Az eredeti Abrams testet és tornyot 350-400mm közé teszik M735/DM13 típusú nyíllövedékekkel szemben.
Szovjet kompozitnyilak ellen jóval több. A NERA egyszerűen leválasztja a volfrámmagot, a nyíllövedék testét meg széttöri. Ezért kellene már végre megérteni miért faszság ez a számolgatás.
Tehát ha rászerelek dorchester blokkokat az elejére majd ezt technikai rajzon ábrázolom, akkor máris azt jelenti, hogy a rajzon ábrázolt rászerelt blokkok, amiket fotókon is megcsodálhatunk, nem is rászerelt blokkok, hanem csak mondjuk 'különálló alappáncélzat'?
Így már érthető, hogy ez egy egészen másik alváz mert rászereltünk blokkokat ugyanarra az alvázra amiket rászerelhetünk egy Chally 1-re is, de mivel arra nem szereltük, bebizonyosodott, hogy 2-nek jobb a páncélzata.
Bocs kisüti a rendszereimet néha a logika megerőszakolása. @pöcshuszár esetén megértem, hogy a 450 mm Rha T-72M1 alappáncélra fiktíven ráapplikált akármilyen kiegészítőpáncélt nem tekint használhatónak, míg a 80 mm Rha alappáncelra applikált dorchestert meg igen, mert ő elfogult ezekkel a kretén angolokkal szemben. Így el akarja adni nekem előnyként amiről beszélek neki, hogy az vicces kicsit, hogy ahhoz hogy kimehessen a hulldown-ból csak annyi extra armor kell csak a front plate-re mint ami a Leopard 2-őn mindenhová. Hiszen 1200 lóval meghajtani egy 80 tonnás tankot, ha az angolok csinálják, zseniális. Majd sárban is szeretném azért látni ezzel a konfiggal.
De te, hogy ezt cáfold, két piktúrán is beillesztetted ide, hogy a picsavékony Rha kapott naaaagy blokkokat ráakasztva a törzsre, tehát bebizonyítottad, hogy a valóság téved, a Chally 2 új alvázzal bír és csak 3%....
Bocs az offért mindenkitől, igyekszek majd átvinni a topikjába ha folytatódik.
Baszhatod a matekodat amikor van egy homloklemez és egy hátlemez is + légrések...Tudom hogy a matematika sokak számára ostobaság, úgyhogy ezt inkább nem is kommentálom.
Talán mert lemérték...Nahát, ezt például miből gondolod?
Forrás?
Talán dokumentumok?Kik teszik és hová, és mi alapján?
Ja most veszem észre... Én marha...Persze ezek csak durva becslések, négy HHS NERA lapot feltételezve, az orosz tankönyv számítási módszere szerint...
- Breech,
- Recoil mechanisms,
- Thermal shroud,
- Bore evacuator,
- Muzzle reference system
ezekben különbözik az Rh-120-as és az M256-os, noha valóban azon alapul.
egy átlagos, okés Nyugati MBT lehetne, nem okádnék rá tüzet, de ezzel az elrendezésével valóban Német, nekik a védjegyük, hogy mindenbe visznek valami teljesen felesleges és érthetetlen / diszlájkolt műszaki csavart, és mégis ott a Hardcore Fanbase.
ha nem mennek háborúba, és nincs is fenyegetettség, mint a Spanyolok / Portugálok / Kanadaiak
Az Abrams 105 milisen 55 lőszert tudott cipelni, 44-et toronyhátulosan, és 11-et a teknőben, hátul, a motortérhez közel, csak a 105-ös mára teljesen használaton kívüli, még M900-assal is. A 120-as Abrams az 32 / 34 lőszert toronyhátulos és 8-at a motortérhez közeli plusztárolóban.
Mind az Abrams, mind a Chally 120-asok, csak az egyik egybeszerelt, a másik meg osztott lőszert használ, és az osztottból értelemszerűen több halmozható, azt kéne revideálni ?
120-assal lőni BMP / BTR-re, az nagyágyúval a verébre, írtam is, a 12,7-es helyett 20 miliset tennék a helyére. Nagyon régen, amikor az Abrams prototípusait rajzolgatták enyhén szórakozottan, a 105-ös mellé 25-ös Bushmaster szántak, pont ebből a célból, végülis 762-es géppuska lett helyette, de a toronyra a 12,7-es helyére mehetne a 20 milis.
A Leclerc, a Chally, a Merkava, és az Abrams teljes / fél-moduláris, gyorscsavarozható - kioldható, külső függesztő kompozittal bír, ennyi a titok kulcsa.
Baszhatod a matekodat amikor van egy homloklemez és egy hátlemez is + légrések...
Talán mert lemérték...
[Development] To Minnesota for the “Abrams” - News - War Thunder
Play for free with friends in the most realistic online gamewarthunder.com
A 101mm-es hátlemez vastagsága meg ismert.
Talán dokumentumok?
Pl. a fenti? Vagy egy másik brit? Vagy a svéd?
Talán ha felmennél az SH-ra, és ott érdeklődnél, kicsit okosabb lennél. Bár, a te arrogáns stílusoddal onnan szerintem 2 nap alatt kihajítanának...
Ja most veszem észre... Én marha...
Te, de komolyan, próbáldd már meg definiálni, mi is az a NERA szerinted? Mert én ahogy látom, a leghalványabb fogalmad nincs róla...
Idézgetsz orosz tankönyvből, és azt sem tudod mit szemléltet az ábra... Megint beégtél, de elég csúnyán...
Már kifejtésre került, hogy ez egy valahonnan ábra vs Hpasp forrása, ami egy hivatalos tankönyv a témában.Baszhatod a matekodat amikor van egy homloklemez és egy hátlemez is + légrések...
Ez gondolom azt mutatja, hogy ha méretarányos lenne, akkor referenciának véve mi jönne ki.Talán mert lemérték...
A 101mm-es hátlemez vastagsága meg ismert.[Development] To Minnesota for the “Abrams” - News - War Thunder
Play for free with friends in the most realistic online gamewarthunder.com
Mondd, tükörbe szoktál nézni néha azért?Talán ha felmennél az SH-ra, és ott érdeklődnél, kicsit okosabb lennél. Bár, a te arrogáns stílusoddal onnan szerintem 2 nap alatt kihajítanának...