M2 Bradley (USA)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 857
22 100
113
:) Az! Egyébként kiváló nemzetgazdasági politika: lerohanod a szomszédot, szétvered a seregét, majd eladod nekik a saját fegyvereidet, hogy vehess/gyárthass rajtuk újat és fedezd a háborús költségeidet. :) Tanulni kéne még ezt a nyugati demokráciát!
 

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 623
27 522
113
rabstol_net_army_bmp_09.jpg
 

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
7 989
10 541
113
Tetszik ez a pr cikk, de lesz az adásban valami értékelhető infó is a gépről?

Arra a 444-es cikkre emlékeztet, amit az F-35-ről(?) írt valaki, és kb. miden mondatban benne volt, hogy csodálatos.
Szép ez a gép, csak kár, hogy úszni nem tud. :D
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
46 408
74 930
113
borisz

Szerintem ez nem egy minden csodálatos cikk ír a hibákról is.
 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 589
113
Csak a két fószer eddigi nívója miatt kérdezem. Nem a szponzorált tartalmakkal van bajom, csupán az igénytelen műsorvezetőkkel.
 

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
GoPro Turret Cam Footage Of M2 Bradley Infantry Fighting Vehicle Shooting Its 25 MM M242 Chain Gun
 

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
M2 BRADLEY FIGHTING VEHICLE IN ACTION • TOW MISSILES & M242 FIRING