Nem, ez a Hörman forrásnál van, mielőtt bezárták előtte két évvel újították fel és akkor épült a lépcsőházas épület. De totálkár mindkét laktanya. Na meg van még feljebb a Hét forrástól kettő. Az első az ugyanígy lepusztult , de valaha gyönyörű lehetett, a felső szint fából volt, akár egy alpesi hotel Ausztriában, egy öntött vasbeton garázssorral... Az utána következő a Keresztkút, az fel lett újítva, valami öregek otthona, vagy turista szálló lett belőle, annak az alsó szintje szép, nagy terméskövekből van rakva, tip-top kívül belül, abban még akkor jártam mikor elkezdték a felújítást. Aztán van még fent az egykor szupertitkos Keresztkút 2 ami olyan légtérfigyelős-lokátoros kis minilaktanya, inkább állomás volt és kifelé figyelt. A honvédek a határőr laktanyában laktak, határőr egyenruhát hordtak, mozgásérzékelők voltak fenn körülötte, meg egy szobányi T-72-es (?) motor volt az aggregát, ratrack is volt nekik. Na meg a nyeregtetőn is áll még két nagy antenna az egykori relé (?) állomás rég elbontott területén. Ott könnyű szerkezetes épületek voltak, a kerítés oszlopok még álltak végig meglepően jó állapotban. Szóval ez úgy mind ott van a hegyen, na meg az egykori Szálasi bunker.A 7 forrásnál ? Én pár éve voltam ott, az épületek le vannak pusztulva rendesen.

Hörmann forrás:

Hétforrás

Az az említett Alpesi forma:

A titkos lokátoros: