Üdv Urak.
Én hosszú csúszás után 95-96 közt voltam sorkatona. Úgy voltam tudjuk le, pedig akkor már divat volt lógósnak lenni. Bajára vonultam. Na az egy katasztrófa volt, tiszta sötét középkor. Egy hét után átdobtak Budaörsre ,hírkatonának. Szép emlékeim vannak. Meglátszott a műszaki ,tanult szint. Jó kaja, normális körlet ,meleg víz ,kevéske kopaszozás . Jártunk Pesten-Budán, ilyenkor volt hogy megállították a villamost felszálljunk . Lőttem vakkal a szoborpark mellett . Éllessel sokat, az egyik rakétabázis gyakorló tere mellet. Szép volt.
Nos vissza Bajára. Ismét középkor. Első hibát ott vétettem el mikor leadtam a ruhám mosatni. Az én leadott 2 od osztályumon összevesztek. Viszonylag sokat voltunk otthon ,mert a kaját ,fűtést, gázolajat ,szarrá lopták a tisztek ! meg aki hozzáfért ,raktáros ,sofőr, élelmezés vezető. Na meg az ÜTI első dolga volt ,mikor átvette a szolgálatott . Tehát mikor a tiszt a szemed láttára 3 málhagyik kaját betesz a kocsijába ,neked meg egy cafat bácskai hurka jutt, na az odabasz. Az ablak résein befújt a hó a körletbe. Matracokat raktunk az ablakba. Miközben 35 km erre világított az éjszaka ,morgott a levegő. Átmentek volna rajtunk a szerbek, úgy hogy max körbe hugyozák a laktanyát. Fénypont volt az egészbe ha flopyt, levelet kelet vinni Kecsóra. máshova. Rendezett laktanya ,meleg kaja. Nem ordítottak 2 álltalánossal hogy egéségére fel. Oszt leszereltem.
Próbáltak benntartani. ITT ?
Lehet menni Koszóvóba cimel,jó pénz. Ezekkel? Alkoholista,szétlopós,középkori lovagi csürhe. Baja az disznóól, volt szar kondásokkal.
De azért voltak szép-normális katona helyek is. Kecsó-Budaörs.