kíméld kérlek agysejtjeimet.
Persze hogy nem vagyok hun, se avar. DE, ők a magyar népet megalkotó törzsek ősei és egy részük beolvadott a honfoglalókba.
Nem tudom mi ez a kínos, kényszeredett távolság méricskézés meg siker méricskézés. Egy a biztos, hogy ők az őseink s még ha el is mosta birodalmaikat a történelem vihara sok évszázad után, nem tűntek el nyomtalanul hanem részét alkották az újra és újra felbukkanó sztyeppei népeknek. Büszke vagyok rájuk és büszke vagyok hogy többek közt ilyen tökös birodalmakat építő és rengető szabad népekből jött létre a honfoglaló magyar nemzet, s nem alsó gatya nélkül, magukat kékre festő rohangászó vademberekből, meg a nőket alsóbbrendűként kezelő homoklakókból.
Aztán mindezt mi jó magyarok elbasztuk.Elvettük a szabadságot népünktől, idegeneket telepítettünk a nyakukra, túl adóztattuk magunkat, s hagytuk hogy a betelepített idegenek, kevesebb adó alatt tele basszák régióinkat miközben jól elfoglaltuk magunkat idióta hősködéssel, minket sorozatosan hátba szúró "keresztény" nyugat védelmével, ami csak azért nem irtott ki minket mert honfoglaló őseink szétrúgták a seggüket. Nekik és a kereszténység felvételének köszönhetjük hogy nem daráltak be minket is....s ami azután következett az nem egy hatalmas sikertörténet. Inkább túlélés.
Elkerülhettük volna Muhit, Mohácsot,Trianont s nem lennénk muzulmánok és milliók se vesztek volna oda....Gyengíteni kellet volna a nyugati szomszédokat minden adandó alkalommal. Mert csak az egy nyelvű és egy hitű nemzet az erős amely nem saját magát hajtja szolga sorsba. Ez az ami kiállja az idők próbáját..ahogy ezt a történelem bebizonyította.
A liberalista, idegenek willkommen és über keresztény védbástya út a pengeélen táncoló túléléshez vezetett,amiből 1920-ban majdnem egy Budapest és agglomerációnyi Magyarország maradt volna meg, ami miután bemondja a csődöt, fel lett volna osztva Csehszlovákia,Románia és Jugoszlávia közt.
Sikertörténet? Nem mondom hogy nem voltak pillanataink amikor felvirágoztunk királyaink alatt de áldjuk Istent hogy valamilyen csoda folytán nem írtuk be magunkat a bukott népek könyvébe!