Magyar UAV fejlesztések

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 234
13 716
113

• Hűha
Reactions: sisimoto

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 794
11 950
113
Max nagyon fent de lentebb ahol szakmai csapat van most neznek mint hal a szatyorban :oops:
Az nagy baj ha igaz, de bocs, szerintem minimum sántít, hogy ne ismernék.
A projekt vezetőjének volt egy kiírt előadása is (nem tudom, hogy meg lett-e tartva) nemrég olyan helyen, zárt körben, ahol szem előtt van.
Mindegy is, hagyjuk ezt a vonalat.

• Tetszik
Reactions: Kávé

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
17 677
24 239
113
Amúgy egy hülye kérdés, de miért kell feltalálni a spanyol viaszt, amikor csomó jó termék van már a piacon?

• Tetszik

bel

Well-Known Member
2020. augusztus 24.
1 868
4 544
113
a kis méretű drónjaik tizenéve léteznek.
Szia,

En csak azt lattam mindenhova kiirva, hogy "startup", azt nem, hogy tizeneve leteznek (az OH Composite Kft-rol semmit se tud a google, de 10 eve meg az se letezett).

A cégről amúgy nemigen hallottam még
Szerintem ez a hazai szegmensben elmond valamit

Nyilvan az nem sokat mond, hogy en se hallottam meg roluk, de a "Biztonsag es vedelem NKE 2024.09.24."-en nem voltak kint.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 063
50 101
113

Ennek meg olyan CGI szaga van...

Es ha kammot jol megfizetik, lehet meg ki is javitja a helyesirasi hibakat az oldalon edesf@szom...

"Reliable versatility- the go-to for omprehensive surveillance and hefty payloads."
Tényleg nem akarom köpködni őket, de azért, hátizé:
"The zenith of discretion and luxury – for when only the best in aerial technology will suffice."

• Hűha
Reactions: Kim Philby

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 794
11 950
113
Szia,

En csak azt lattam mindenhova kiirva, hogy "startup", azt nem, hogy tizeneve leteznek (az OH Composite Kft-rol semmit se tud a google, de 10 eve meg az se letezett).

Nyilvan az nem sokat mond, hogy en se hallottam meg roluk, de a "Biztonsag es vedelem NKE 2024.09.24."-en nem voltak kint.
Valóban nem sokat jelent :)

• Tetszik
Reactions: Terminator and bel

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
41 697
80 069
113
Hat fent is vakarjak a fejuket most perpillanat hogy ez mi a tokom :D
Nagyon szep tervek, csak kb hm-en belul mostanaig nem nagyon tudtak mi ez a ceg most vakarjak paran fent a fejuket hogy ohmm oke ez mi? :rolleyes: :rolleyes:
El tudnad kuldeni a linket ahol ezt a kepet talaltad a hm keri koszi :D

Olvasd már végig ezt a topikot az első oldaltól kezdve...

(Még az Aranysasban is volt róluk cikk évekkel ezelőtt. Az hogy közben átneveztek a céget, az meg valószínűleg a szokásos magyar történet...)

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 063
50 101
113
Az oldal bal alsó sarkában van ez:

uaviator-logo-v4-2048x903.png

Dr Bátorfi az Dr Bátorfi Béla, régebben "Orbán fogorvosa", azóta meg... vállalkozó.

(utóbbi paywallos, nekem az archive.is nem működik erre)

Gondolom beszállt a cégbe, innentől lett "Dr Bátorfi Consulting's Drone Business Line". Az oldal megért volna egy alapos proofreadinget, meg a template példaoldalait illett volna kipurgálni, mielőtt fellövik.
A termékekről meg nagyon keveset tudhatunk meg. A Phantom 10000 km-es hatótávját meg hiszem ha látom.

De!
Mindezekkel együtt szurkolok nekik. Hátha...

• Tetszik
Reactions: L.O.B

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
41 697
80 069
113
Az oldal bal alsó sarkában van ez:

uaviator-logo-v4-2048x903.png

Dr Bátorfi az Dr Bátorfi Béla, régebben "Orbán fogorvosa", azóta meg... vállalkozó.

(utóbbi paywallos, nekem az archive.is nem működik erre)

Gondolom beszállt a cégbe, innentől lett "Dr Bátorfi Consulting's Drone Business Line". Az oldal megért volna egy alapos proofreadinget, meg a template példaoldalait illett volna kipurgálni, mielőtt fellövik.
A termékekről meg nagyon keveset tudhatunk meg. A Phantom 10000 km-es hatótávját meg hiszem ha látom.

De!
Mindezekkel együtt szurkolok nekik. Hátha...
Azt ki tudnád még keresni nekünk, hogy kaptak-e valamilyen állami támogatást a névváltozás előtt vagy azóta?

• Tetszik

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 063
50 101
113
Azt ki tudnád még keresni nekünk, hogy kaptak-e valamilyen állami támogatást a névváltozás előtt vagy azóta?
Most nincs erre kapacitásom.
Abból kiindulva, hogy Bátorfi mennyi állami zsetont kapott korábban, én azt hiszem, arról lehet itt szó, hogy valami haditechnikai innovációs forrásokat akart megszerezni a lelkem és ehhez keresett megfelelő céget, amit (valószínűleg nem túl sok pénzért) megvett.
De ez csak tipp.

bel

Well-Known Member
2020. augusztus 24.
1 868
4 544
113
Most nincs erre kapacitásom.
Abból kiindulva, hogy Bátorfi mennyi állami zsetont kapott korábban, én azt hiszem, arról lehet itt szó, hogy valami haditechnikai innovációs forrásokat akart megszerezni a lelkem és ehhez keresett megfelelő céget, amit (valószínűleg nem túl sok pénzért) megvett.
De ez csak tipp.
Szia,

2022-ben meg -10 millio Ft volt a sajat tokeje, 46 millio Ft a tartozasa, szoval szerintem jol tippelted az arat.

• Tetszik
Reactions: cirqle