Csak itt nemigen vannak kiskapuk a mérnöki kultúra kialakításának folyamatában, legalábbis akkorák mint sokan képzelnek.
Majd hoznak egy rendeletet, hogy legyen...
Csak itt nemigen vannak kiskapuk a mérnöki kultúra kialakításának folyamatában, legalábbis akkorák mint sokan képzelnek.
A topik 3. oldalán ott van ez a kép és a cikk linkelve...
Legyen meg
![]()
Vérbeli fantomot fejlesztett egy magyar cég
A harcászat egyik fontos szereplője lehet ez a fantom.index.hu
Valószínűleg nincs is más.A videón csak egy vacak makettet mutogatnak.
Beszeltam egy ket szakmabelivel akik ugyanigy rancoljak a homlokukat, de ok is meg jegyeztek ha van toke es jo mernokok tudunk ilyen hatotavu dront csinalni de nem pint ilyen parameterekkel…Erről tudunk valamit?
![]()
Uaviator Introduces Phantom Drone Hungarian Innovation to a 10,000 km Range
Uaviator Introduces Phantom Drone Hungarian Innovation to a 10,000 km Rangearmyrecognition.com
amúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?Beszeltam egy ket szakmabelivel akik ugyanigy rancoljak a homlokukat, de ok is meg jegyeztek ha van toke es jo mernokok tudunk ilyen hatotavu dront csinalni de nem pint ilyen parameterekkel…
Ő M-nek volt egy kis gyarmata Kínában szerintem azt akarja szemmeltartaniamúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?
Őrjáratozási idő?amúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?
*OMM-nekŐ M-nek volt egy kis gyarmata Kínában szerintem azt akarja szemmeltartani![]()
Ez mar MALE dron kategoria ami tobb fegyver rendszer egyik fontos eleme pl mlrsamúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?
a 10ezer km meg az ICBM kategória!Ez mar MALE dron kategoria ami tobb fegyver rendszer egyik fontos eleme pl mlrs
Vagy csak szeretnenek kukkolni, ne feledjuk donteshozok tobbsege nyugger kategoria akik imadnak kukkolnia 10ezer km meg az ICBM kategória!![]()
@nyugger mi erről a véleményed?Vagy csak szeretnenek kukkolni, ne feledjuk donteshozok tobbsege nyugger kategoria akik imadnak kukkolni![]()
amúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?
megnézzük mit reggelizik Biden papa?Esetleg nyugati irány?
Ezt a Protart én el tudnám képzelni tüzérségi eszközként is, mint a Geran-2 -t például. Mindegyik dandárnál.
Amúgy egy hülye kérdés, de miért kell feltalálni a spanyol viaszt, amikor csomó jó termék van már a piacon?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..