Csak itt nemigen vannak kiskapuk a mérnöki kultúra kialakításának folyamatában, legalábbis akkorák mint sokan képzelnek.
Majd hoznak egy rendeletet, hogy legyen...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak itt nemigen vannak kiskapuk a mérnöki kultúra kialakításának folyamatában, legalábbis akkorák mint sokan képzelnek.
A topik 3. oldalán ott van ez a kép és a cikk linkelve...
Legyen meg
Vérbeli fantomot fejlesztett egy magyar cég
A harcászat egyik fontos szereplője lehet ez a fantom.index.hu
Valószínűleg nincs is más.A videón csak egy vacak makettet mutogatnak.
Beszeltam egy ket szakmabelivel akik ugyanigy rancoljak a homlokukat, de ok is meg jegyeztek ha van toke es jo mernokok tudunk ilyen hatotavu dront csinalni de nem pint ilyen parameterekkel…Erről tudunk valamit?
Uaviator Introduces Phantom Drone Hungarian Innovation to a 10,000 km Range
Uaviator Introduces Phantom Drone Hungarian Innovation to a 10,000 km Rangearmyrecognition.com
amúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?Beszeltam egy ket szakmabelivel akik ugyanigy rancoljak a homlokukat, de ok is meg jegyeztek ha van toke es jo mernokok tudunk ilyen hatotavu dront csinalni de nem pint ilyen parameterekkel…
Ő M-nek volt egy kis gyarmata Kínában szerintem azt akarja szemmeltartaniamúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?
Őrjáratozási idő?amúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?
*OMM-nekŐ M-nek volt egy kis gyarmata Kínában szerintem azt akarja szemmeltartani
Ez mar MALE dron kategoria ami tobb fegyver rendszer egyik fontos eleme pl mlrsamúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?
a 10ezer km meg az ICBM kategória!Ez mar MALE dron kategoria ami tobb fegyver rendszer egyik fontos eleme pl mlrs
Vagy csak szeretnenek kukkolni, ne feledjuk donteshozok tobbsege nyugger kategoria akik imadnak kukkolnia 10ezer km meg az ICBM kategória!
@nyugger mi erről a véleményed?Vagy csak szeretnenek kukkolni, ne feledjuk donteshozok tobbsege nyugger kategoria akik imadnak kukkolni
amúgy minek nekünk 10ezer kilométeres drón? Kínában akarunk nézelődni vele?
megnézzük mit reggelizik Biden papa?Esetleg nyugati irány?
Ezt a Protart én el tudnám képzelni tüzérségi eszközként is, mint a Geran-2 -t például. Mindegyik dandárnál.
Amúgy egy hülye kérdés, de miért kell feltalálni a spanyol viaszt, amikor csomó jó termék van már a piacon?