1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Magyarország légvédelme

Diskurzus a(z) 'Légvédelem' témában - misinator által indítva @ 2014. szeptember 30..

 1. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Szó sincsen belügyekbe beavatkozásról. Így kötöttük a szerződést, hogy a Norvég Alap 90%-át a kormány osztja szét, 10%-át pedig egy kormánytól független szervezet osztja szét civil szervezetek között. Ez így megy mindenhol, 15 országgal már megállapodtak a szerződés szerint és egyiküknek se volt ezzel semmi baja, nem nyafogtak belügyekbe beavatkozásról, már csak a mi pénzünk van beragadva.

  Sőt, lehet nem csak beragad hanem el is vész, mert a kormány annyira be van parázva attól, hogy nekik nem tetsző civil szervezetek is kaphatnak pénzt, hogy még arra is képes lehet, hogy lemondjon 70 milliárdról csak azért, mert abból 7 milliárdot nem ők osztanak szét.
   
  alali77 likes this.
 2. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Az igazi érdekessége ennek a kiszivárgott ügynek, hogy ezek szerint NASAMS-ról tárgyalnak. Bár amennyire rá vannak izgulva a Norvég Alapra lehet, hogy csak azért vesznek inkább Patriotot, mert durcisak a norvégokra amiért nem a CÖF-be tolnák a civileknek járó pénzt.
   
  Masztiff and alali77 like this.
 3. koppany

  koppany Well-Known Member

  Olvas vissza.
   
 4. Celebra

  Celebra Well-Known Member

  Különben az izraelieknek van egy lényegében ugyan olyan rendszerük,mint a NASAMS.Ehez alapbol az AMRAAM van integrálva,de bármilen hasonló kvalitású integrálható hozzá.Ahoz alapbol a Derby-ER és a Phyton,de bármilyen hasonló kvalitású rakéta integrálható hozzá.Akár az AMRAAM is.
   
  Parapitecus likes this.

Ezen oldal megosztása