Linköping után ma eljött a svéd külügyminiszter. Ha jól tudom az ilyen volumenű Saab bizniszeket a svéd állam köti nem közvetlenül a cég. A horvát ajánlat esetén is így volt, úgyhogy hajrá!!!!
Nah, hát konteo szempontból érdekes volt ez a mai vizit...
Én szoktam követni Petyát, de félévente ha megemlit vmit katonai kérdést. Legutóbb Szingapurban. Szal azt gyanítom a Gripen nem véletlen volt a fejében. Nem ő tárgyal a katonai beszerzésről, de külügyi szintén a gazdasági együttműködésekről igen. Mondott még ilyet is.
A MINISZTER KÖZÖLTE, HOGY HAMAROSAN EGY ÚJ FEJLESZTÉST IS BE TUDNAK MAJD JELENTENI.
Szal ha lesz transzgender budi Kecskeméten, akkor bármi lehet.
225 svéd vállalat működik Magyarországon, az egyiknél csak be lehet jelenteni valami bővítést... pl. még egy mosógép-/hűtő-/porszívó gyártósort. Szerintem nincs köze haditechnikához a belebegtetett bejelentésnek, mert utána kezd csak el beszélni a védelempolitikai együttműködésről. A szingapúri STE bejelentésből se lett semmi... a haditechnika nem az ő asztala.
Az Electrolux elindítja tervezett beruházását Magyarországon, aminek középpontjában termékfejlesztés és új gyártástechnológia bevezetése áll a nyíregyházi hűtőszekrénygyárban.