Linköping után ma eljött a svéd külügyminiszter. Ha jól tudom az ilyen volumenű Saab bizniszeket a svéd állam köti nem közvetlenül a cég. A horvát ajánlat esetén is így volt, úgyhogy hajrá!!!!
Nah, hát konteo szempontból érdekes volt ez a mai vizit...
Én szoktam követni Petyát, de félévente ha megemlit vmit katonai kérdést. Legutóbb Szingapurban. Szal azt gyanítom a Gripen nem véletlen volt a fejében. Nem ő tárgyal a katonai beszerzésről, de külügyi szintén a gazdasági együttműködésekről igen. Mondott még ilyet is.
A MINISZTER KÖZÖLTE, HOGY HAMAROSAN EGY ÚJ FEJLESZTÉST IS BE TUDNAK MAJD JELENTENI.
Szal ha lesz transzgender budi Kecskeméten, akkor bármi lehet.![]()
225 svéd vállalat működik Magyarországon, az egyiknél csak be lehet jelenteni valami bővítést... pl. még egy mosógép-/hűtő-/porszívó gyártósort. Szerintem nincs köze haditechnikához a belebegtetett bejelentésnek, mert utána kezd csak el beszélni a védelempolitikai együttműködésről. A szingapúri STE bejelentésből se lett semmi... a haditechnika nem az ő asztala.
Az Electrolux elindítja tervezett beruházását Magyarországon, aminek középpontjában termékfejlesztés és új gyártástechnológia bevezetése áll a nyíregyházi hűtőszekrénygyárban.