Magyarország ipara

1990-től folyamatosan épült le a NER-ig a mérnökképzés. 2010 után rengeteget javult a mérnöki oktatás színvonala. Sokkal több, színvonalasabb az oktatás, nagyobb a merítés és a fiatalok, hála a rengeteg gyakornoki lehetőségnek jóval képzettebbek.
Én messze lakok a román határtól, de aki mérnök és nem itthon dolgozik az nem Romániába, hanem Nyugatra megy. Ha nem is véglegesen, ideiglenesen.
Viszont rengeteg felvidéki magyar mérnök dolgozik Magyarországon.
Maradjunk annyiban hogy közel se ilyen rózsás a helyzet ahogy lefested....
Azt nem mondom hogy nem volt javulás de a mértéke valamint ha mögé nézünk akkor kicsit árnyaltabb a helyzet....
Majd később kifejtem hogy miért is...

"Elmondta, hogy a következő években a jelenleg 3 milliárd eurós kínai beruházások mértéke 13 milliárdra nőhet idehaza."

Fasza, még több megvonás és alibi eljárás az EU-tól és még több "zöld" tüntike mert idejön a kínai tőke nem nyugatra...

Na végre egy olyan energia biznisz, amiben mi vagyunk az exportőrök! :)

Na végre egy olyan energia biznisz, amiben mi vagyunk az exportőrök! :)
Gyakorlatilag eladtuk az eszkimóknak a hűtőszekrényt....:-)

Logikus lépés mível az azeriek egyrészt imádják a Hell-t másrészt az azeri energiaital piac legerősebb szereplője a Hell...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Egy összefoglaló a magyar iparról. Különösen 90 után tessék nézni :D
Na ezt kaptuk a nyugattól
Ugyan tény hogy szeretem a bort de hogy eligyam az exportot az túlzás... :oops:
Viccet félretéve azt a sok ihatatlan spanyol olasz meg francia bort ki veszi meg ? Jó ausztrál meg dél amerikai bort már ittam de jó franciát még soha.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Egy összefoglaló a magyar iparról. Különösen 90 után tessék nézni :D
Na ezt kaptuk a nyugattól
Nem is tudtam, hogy a bort tonnában mérik...
Most azon kéne ledöbbenni, hogy a SZU összeomlás miatt nem vették át a gyenge minőséget a hirtelen szabad piacon, ami miatt visszaesett az export? + a sokkal nagyobb termő területtel rendelkező Argentina USA stb meg lehagyott minket?
Biztos ez a geci EU miatt volt mert megtiltotta hogy cukorral javítsák fel a szar minőséget, és támogatta egyes gyengébb területeken a szőlő kivágást...

Viccet félretéve azt a sok ihatatlan spanyol olasz meg francia bort ki veszi meg ? Jó ausztrál meg dél amerikai bort már ittam de jó franciát még soha.
Miért, a brit, kanadai, litván borokat ki? Alkalmas rá az éghajlat?
Van, akinek az jut eszébe, hogy úgy innék már egy jó kis machesteri küviét?

tippre Amerika. láttam olyan Olasz bort ami ha jól emlékszem 30 euro körül árulták Olaszországba, Amerikába meg néhány száz dollár volt.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
YT tolja a pofámba a DW akkugyár ellenes videóját, nyilván fizet valaki ezekért, hogy első helyen ajánlja...
Közben Németországban a magyarnál jóval nagyobb akkumulátor-gyártókapacitás épül ki.
Az ottani Zöldek támogatásával....

De egyébként a pletykák szerint nem véletlenül épül ki nálunk, az ami akksi oldalon.
Durva bumm lesz az elektromos autogyártókapa oldalon is. És lehet nemcsak a német mesterhármas fogja a gyártási kapát növelni.