Szerintem ez valami személyes tapasztalat lesz nála vagy nem tudom.Milyen család halálával?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem ez valami személyes tapasztalat lesz nála vagy nem tudom.Milyen család halálával?
Igyekszek elérni az életemben, hogy valamelyest megtehessem, hogy 'utánacsináljam', csak ugye az irigykedés oldala máris mutatja, hogy a kapitalizmus betegséged mennyire előrehaladott. Ugye eltapsolt 80 misit két autóra amiből az egyikre igazából nem is volt szüksége, én pedig az éves melóm után amivel lényegében meg lett teremtve ez a két autó(is), nem kaptam meg az iszonyú majdnem 200 K forintomat. Öhm, szerintem gusztustalan amit előadsz ilyen szinten. De tényleg. Hányingerkeltő.Lehet utána csinálni! Nem csak irigykedni
Szerintem a német multi ül a pénzemen, de az adót be kellett már fizetnem belőle... Az a gusztustalan, hogy mindenki felett ítélkezel látatlanban. Ha fizetős lenne a kommentelés, legalább az oldalnak jó lenne, ha írsz, mert most senkinek nem lesz jobb tőle.Igyekszek elérni az életemben, hogy valamelyest megtehessem, hogy 'utánacsináljam', csak ugye az irigykedés oldala máris mutatja, hogy a kapitalizmus betegséged mennyire előrehaladott. Ugye eltapsolt 80 misit két autóra amiből az egyikre igazából nem is volt szüksége, én pedig az éves melóm után amivel lényegében meg lett teremtve ez a két autó(is), nem kaptam meg az iszonyú majdnem 200 K forintomat. Öhm, szerintem gusztustalan amit előadsz ilyen szinten. De tényleg. Hányingerkeltő.
Csináld a német multi után ugye?Szerintem a német multi ül a pénzemen, de az adót be kellett már fizetnem belőle... Az a gusztustalan, hogy mindenki felett ítélkezel látatlanban. Ha fizetős lenne a kommentelés, legalább az oldalnak jó lenne, ha írsz, mert most senkinek nem lesz jobb tőle.
Van amivel nem viccelünk.Nem a családodról volt szó, hanem rólad és viccesen próbáltam, bár a legőszintébben hányingerem van a gusztustalan féreg kapitalizmusodtól.
Ha ugye fizetnél érte, hogy megkapd a pénzedet tőlük, mindenkinek jobb lenne, mert gyorsabban hozzájutnál, ők meg elégedettek lennének ugye?Szerintem a német multi ül a pénzemen, de az adót be kellett már fizetnem belőle... Az a gusztustalan, hogy mindenki felett ítélkezel látatlanban. Ha fizetős lenne a kommentelés, legalább az oldalnak jó lenne, ha írsz, mert most senkinek nem lesz jobb tőle.
Hát persze, csak egy kis picike piacgazdaságot mindenhová.Van amivel nem viccelünk.
Ha ennyi piacgazdaságtól hányingered van, akkor beteg ember vagy. Keress fel egy orvost.
Ha az alkalmazottam lennél, simán utána csinálnám.Csináld a német multi után ugye?
Mert sért, hogy nem tisztelik a pénzedet, max téged, amíg elő nem adsz valami ilyen faszságot.Ha az alkalmazottam lennél, simán utána csinálnám.
Ez fog történni. Fizetési meghagyással, amennyiben az utolsó felszólításra sem reagálnak.Ha ugye fizetnél érte, hogy megkapd a pénzedet tőlük, mindenkinek jobb lenne, mert gyorsabban hozzájutnál, ők meg elégedettek lennének ugye?
Élvezd. És ne sírjál ám senkinek, hiszen az irigység. Te mondtad.Ez fog történni. Fizetési meghagyással, amennyiben az utolsó felszólításra sem reagálnak.
Hú de tisztelhetik a pénzem! Vágod a helyzetet.Mert sért, hogy nem tisztelik a pénzedet, max téged, amíg elő nem adsz valami ilyen faszságot.
Nem mindegy az ország melyik végén laksz attól még az átlag lehet annyi.Mi lett 53%?
A hazugság?
Naésaztánmitke'sírni? Én most megyek -valószínűleg- venni egy kapán összkerekes cabriót. Pedig állásom sincs. hestegtudnikelléllni.Én olyan tíz éve akkor sokalltam be, amikor elsírta magát a vállalat tulajdonosa, hogy sajnos nagyon rossz évet zártunk, nem lesz év végi plusz zsé sem...aztán a fél éve vásárolt X6-ost lecserélte egy újabb kiadásúra és ha már ott járt és szinte rákényszerítették egy I8 tesztvezetésre, kénytelen volt mellé venni szegény egy olyat is. Addig is csak a fiatalos lendület tartotta bennem a lelket, meg a kényszerek, de mára bőven eljutottam oda, hogy soha többet nem megyek vissza egyik ilyen sanyarú sorsú szerencsétlennek sem rontani az életét a hatalmas fizetésért, amit kénytelen nekem adni.
remélem az önvezetőképes eszközhöz lessz hasonló adapter https://agrohof.com/termek/grep-90-hatra-rogzitheto-kardan-hajtasu-arokasoTerveiről vallott a magyar gépgyártó: új traktorral tarolná le az európai piacot - Agrárszektor
Magyarországon nagyon fejlett gépkezelői kultúra van, a korszerű traktorokban pedig megtalálhatóak mindazon technológiák, amelyek a precíziós mezőgazdasághoz is szükségesek, ezért a magyar gazdatársadalomnak már nem nagyon van igénye a kisebb teljesítményű, egyszerűbb gépekre - mondta az...www.agrarszektor.hu