Mivel itt is mindenki a saját hite szerinti igazat próbálja eladni a másiknak ezért mindig a szubjektív képet kapod meg. Mazsolázni tudsz. Ennyi.Akkor itt is átbaxnak?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mivel itt is mindenki a saját hite szerinti igazat próbálja eladni a másiknak ezért mindig a szubjektív képet kapod meg. Mazsolázni tudsz. Ennyi.Akkor itt is átbaxnak?
Pontosan.Jól írtad, mazsolázok.Mivel itt is mindenki a saját hite szerinti igazat próbálja eladni a másiknak ezért mindig a szubjektív képet kapod meg. Mazsolázni tudsz. Ennyi.
Kissé egyoldalúan de szíved joga. A független ojjektív sajtó is csak a valós problémákat tudja felfújni és torzítani azokban a cikkekben is van egy alap információs tartalom amiből kiindulnak.Pontosan.Jól írtad, mazsolázok.
Akkor itt is átbaxnak?
A kormányzati felszopó szerepét meghagyom másoknak…Ugyanez a kérdés a te irányodba ugyanilyen jogos hiszen ezen a fórumon más érdemi tevékenységed nincsen és soha nem is volt mint zöldpropagandát folytatni, belinkelgetni ha a lieblingjeid a HVG/telex/444 szentháromságban épp valamilyen magyar gyár bezárására / keresztdöntögetésre verik ki egymásnak.
Rohadt egyszerű: ha azt mondják, hogy neked (a kis embernek) jobb lesz, akkor hazudnak.Az átlagember nem is tud már eligazodni a hírekben, mi igaz, mi hamis, mi csúsztatás. Én már lassan másfél éve nem néztem egy tv híradót sem meg. Kizárólag a netről tájékozódom, alapvetően podcast videókból. Itt mindkét politikai oldal videóiból szoktam szemezgetni, ami kissé reálisabb képet ad, mintha kizárólag egyik oldal álláspontját tenném magamévá. Abból kiindulva, némi igazsága mindenkinek van, de mindenki hazudik is valamennyire. Illetve a hírlistán elolvasom a napi történéseket, de azt is már fenntartásokkal, nézve, milyen híroldal, amit épp olvasok.
A dunaferr nem gyárt sínt, sosem gyártott.Hát ha hadiipart akarunk, ahhoz kell a vas meg az acél meg az egyéb fémötvözetek.
Ha Talgot akarunk venni, meg építeni/felújítani a vasutat, akkor ahhoz is.
Szóval nincs más hátra, akkor vissza kell venni és fel kell fejleszteni. Esetleg egy kisebbségi tulajdonos szakmai befektetővel - ha akad ilyen jelentkező.
Páncélacélt se.A dunaferr nem gyárt sínt, sosem gyártott.
A kormányzati felszopó szerepét meghagyom másoknak…
Ezt próbáltam fejtegetni: #9370-ben:Meleg pletyi, hogy lehet hogy visszaadja a céget a liberty az államnak. Állítólag nincs pénz, pang a piac mindenhol...
A GVH-nak még egyszer rá kell néznie a Vodafone-ügy következményeire
A versenyhivatalnak még egyszer el kell döntenie, történik-e piaci erőfölénnyel való visszaélés azokon a területeken, ahol a 4iG szinte monopol helyzetbe került a Vodafone megszerzésével.hvg.hu
Érdekes, hogy nem a külföldről importált szemét ennivaló báncsa a szemét...Tudod még az előző melóhelyemen, a szomszéd mosoda a közcsatornába öntött némi felületaktív anyagot, mert drága azt kezelni. A vízművek másnaptól egy hónapon keresztül a telephely összes csatornabekötő pontján ott állt, és mért, kiosztott jópár millió bűntetést, mert neki hála a rezsicsökinek ez létkérdés. De nyilván a samsung kimenő vizénél nem százszor jobban mérnek, hiszen, majdnem ugyanakkorák a bűntetési tételek.
Nem gyerekek, valaki rájött, hogy egy egyébként majdnem minden vegyi üzemben használt oldószerrel lehet pánikoltatni a laikusokat, és most mindenki úristen nmp.
Rákkeltő szennyező stb. De csak a samsungnál, mert a gyógyszergyárak ellen még nem megy a tűntetés. Pedig ott is van aki használja, és sok más messze durvább cmr anyagot is. Persze gondolom majd ők lesznek a következők.
Aztán amikor leesik, hogy jaj a levegő nem javult, pedig minden multi gyára elment, ki fog derülni, hogy az a snájdig gumis az oka, aki elégeti a használt gumit, de az nem baj. Mert ő olyan snájdig legény a bmvjével.
Vagyis, a magyarok ostobák, hogy a Taigora licitálnak, de a Skoda az oké...Minden esély megvan rá hogy a skodáé legyen. Egyébként ép most kaptak ismét egy nagyobb megrendelést motorvonatokra.
Idehaza meg a Stadler ra kénne rágyurni mert oltári szükség lenne legalább minimum 80-100 db motorvonat szerelvényre. A fecskék kopnak kifelé...
Ezenkívül ami nagy tétel lenne a 200-250 db új IC+ magas minőségi és kenyelmű kocsik és legalább 120-150 db normál IC kocsik (expert szerelvényekhez plusz nyára a szezonba) Beleértve a vezérlőket is. Ehhez meg új 60-70 db de minimum 35-40 db modern mozdonyra lenne szükség. Ami felőlem lehet kínai is
Vadhajtásokkkk!Van neked valami az origón kívül ami nem hangulatkeltő?
Ja, láttam már Miskolc-Acélváros-LKM éreztem is a záptojásszagot...A dunaferr nem gyárt sínt, sosem gyártott.
Az átlagember nem is tud már eligazodni a hírekben, mi igaz, mi hamis, mi csúsztatás. Én már lassan másfél éve nem néztem egy tv híradót sem meg. Kizárólag a netről tájékozódom, alapvetően podcast videókból. Itt mindkét politikai oldal videóiból szoktam szemezgetni, ami kissé reálisabb képet ad, mintha kizárólag egyik oldal álláspontját tenném magamévá. Abból kiindulva, némi igazsága mindenkinek van, de mindenki hazudik is valamennyire. Illetve a hírlistán elolvasom a napi történéseket, de azt is már fenntartásokkal, nézve, milyen híroldal, amit épp olvasok.
Gondolom nem engedték volna ki a korházból ha nem lenne jobban.Hasnyálmirigy rákkal elég jól bírja