Ez pont megtaláltam 2 perc alatt ahogy erestem neked előbb a videót.
A felvétel miért ilyen homályos, ellenben a fotó az szép éles ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez pont megtaláltam 2 perc alatt ahogy erestem neked előbb a videót.
A felvétel miért ilyen homályos, ellenben a fotó az szép éles ?
Ha jól emlékszem mind a 3 tankot szemből érte a találat, mégis mind a 3 ott maradt.
És történt-e toronyrepülés, vagy nem ?
Nem, de azokban szerintem majdnem mindenki meghalt. Égtek a tankok, volt amelyiknek az ágyúcsövéből dőlt ki a füst....
Nem értem ezt a torony lerepülés mániát. Ha helyén marad a torony akkor is halálra lehet egy tankban égni.
A torony lerepülés a kegyes halál, gyakorlatilag azonnal meghalsz.
Ami fotót tettem be, annál csak a sofőr halt meg mindkét gépben, és a többi 2 x három harckocsizó kikászálódott. A Merkavára jó szívvel bíznám az életemet.
A Merkava 4 esetén a motortér burkolata reaktív páncél. Volt is róla betéve infó.
A Merkava III páncélzata, még régebbi NERA típusú lehet:
Mindennek van legsérülékenyebb pontja.Érdekes,hogy a Merkava testen még nem jelent meg a Namer test oldalpáncél erősitése.Pedig Libanonban kiderült,hogy a test felsőrész oldalsó védelme a szekér legsérülékenyebb pontja
Érdekes,hogy a Merkava testen még nem jelent meg a Namer test oldalpáncél erősitése.Pedig Libanonban kiderült,hogy a test felsőrész oldalsó védelme a szekér legsérülékenyebb pontja
Namerre is tettek APSt.Rohadt nagy,és nehezzek lettek az élvonalbeli harcjárművek.Lehet nem fér bele a súlyba. A Nemeren nincs torony. Annak a súlya meg elég brutál.
Meg APS mellet, nem biztos, hogy szükséges.
Merkava 4-es lesz ez,
Nem, ez nem Merkava 4-es!
Merkava IIID:
Nem jeleníti meg a képet !
Nem Merkava 4-es, hanem jól írtam, Merkava 3-as! Merkava 3D konkrétan:Merkava 4-es lesz ez, a fotó Gili Yaari oldaláról származik, eredetileg 6000 x 4000 pixeles, de amit le lehet tölteni, az sajna csak 1000 x 600 pixeles.